Όχι μία αλλά… τέσσερις εορτάζουσες είχε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην οικογένεια της, ανήμερα της Παναγίας, οπότε και θέλησε να εκφράσει την χαρά και την ευλογία της μέσα από τα social media με τους διαδικτυακούς της φίλους. Έτσι, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Alpha δημοσίευσε ένα μακροσκελές κείμενο το οποίο και συνόδευσε με όμορφες εικόνες από τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Κι αυτό μιας και η Σταματίνα Τσιμτσιλή είχε τόσο την αγαπημένη της μητέρα όσο και την αδελφή της αλλά και τις δυο κορούλες της να γιορτάζουν αυτή την ημέρα. «Χρόνια πολλά με υγεία και την ευλογία της Παναγίας! Από παιδί θυμάμαι αυτή την ημέρα ως μία ημέρα ξεχωριστή. Γιορτάζει η μαμά μου και η αδελφή μου και ακόμα έχω αποτυπωμένο τον ενθουσιασμό και την παραμονή τους για τον Δεκαπενταύγουστο».

«Σήμερα γιορτάζουν τα κορίτσια μας! Μπορεί τα χρόνια να έχουν περάσει και η ζωή μας να έχει προχωρήσει αλλά σας διαβεβαιώ ότι ο ενθουσιασμός παραμένει ίδιος».

«Ζήστε την κάθε στιγμή γιατί όπως λέει και μία από τις αγαπημένες μου εκφράσεις στο ταξίδι αυτοβελτίωσης : “Το χθες δεν αλλάζει, το αύριο δεν το γνωρίζουμε οπότε καλύτερα ας ζήσουμε με όλη την ψυχή μας το σήμερα» γράφει η Σταματίνα Τσιμτσιλή στη λεζάντα της δημοσίευσης για να πλημμυρίσει ευχές ο προσωπικός της λογαριασμός στο Instagram.