Μεγάλο κύμα αντιδράσεων έφεραν οι δηλώσεις της Super Κικής για τον Σταύρο Ξαρχάκο. Η influencer μίλησε για το διάστημα που δούλευε ως σερβιτόρα σε ένα μαγαζί στο οποίο εμφανιζόταν ο μουσικοσυνθέτης και συγκεκριμένα εστίασε σε μία παρατήρηση που της είχε κάνει ο ίδιος. Τα λόγια της δεν έμειναν ασχολίαστα από πολύ κόσμο οι οποίοι κατακεραύνωσαν τις δηλώσεις της.

Η ίδια πάντως δεν πτοήθηκε και επανήλθε με νέες δηλώσεις λέγοντας πως χ….κε η φοράδα επειδή δεν ξέρει τον μεγάλο μουσικοσυνθέτη και ίσα ίσα έγινε και αφορμή για να τον μάθουν και άλλα νέα παιδιά.

Ποια είναι όμως η Super Kική η οποία δηλώνει Instagrammer-Influencer που κατά καιρούς με δηλώσεις και διάφορες συμπεριφορές προκαλεί – τις περισσότερες φορές αρνητικά – την κοινή γνώμη;

Η Super Κική η αλλιώς Κυριακή Λιτσάκη έχει γεννηθεί την Πρωταπριλιά στη Χίο και τα τελευταία δέκα χρόνια περίπου ζει στην Αθήνα. Ασχολείται με το youtube και το Instagram όπου σχολιάζει διάφορα θέματα ή παρουσιάζει καταστάσεις από την προσωπική της ζωή.

Τα παιδικά χρόνια στη Χίο, οι Locos και τα ναρκωτικά

Η Super Κική, δεν έχει κρύψει ποτέ τα δύσκολα χρόνια που έζησε στη Χίο. Ενδοοικογενειακή βια, ναρκωτικά, η συμμορία των Locos και η φυλακή, είναι κάποιοι από τους παράγοντες που την έκαναν την προσψπικότητα που ειναι σήμερα. 

Έχει δώσει την προσωπική της μάχη για απεξάρτηση και όπως έχει πει η ψυχανάλυση την έχει βοηθήσει να ξεπεράσει πολλά από αυτά

Η ζωή της στη Χίο δεν ήταν καθόλου ήρεμη όπως θα περίμενε κανείς. Από μικρή έμπλεξε στους κόλπους των “Locos”, συμμορίας που οι περισσότεροι ήταν ανήλικοι και εμπλεκόταν με εμπόριο ναρκωτικών στο νησί. Η ανάμιξη της Κικής στην ομάδα αυτή, την οδήγησε στη φυλακή, με την κατηγορία της εμπορίας ναρκωτικών. 

Συγκεκριμένα είχε πει: «Κατηγορήθηκα για εμπόριο ναρκωτικών. Ήταν συνηθισμένο να είμαστε στα κρατητήρια για χρήση. Εκείνη τη φορά κατηγορηθήκαμε για σύσταση συμμορίας και εγκληματικής οργάνωσης. Η στιγμή που μου ανακοίνωσε η ανακρίτρια ότι προφυλακίζομαι ήταν η χειρότερη στιγμή της ζωής μου».

Η Σούπερ Κική μαζί με άλλα μέλη της συμμορίας, είχαν μιλήσει ανώνυμα τότε, στην κάμερα της εκπομπής “Πρωταγωνιστές” για όλα όσα είχαν ζήσει.

Πρόσφατα η Super Κική βρέθηκε και πάλι στη φυλακή καθώς κατηγορήθηκε για ληστεία, σωματική βλάβη και ηθική αυτουργία σε ξυλοδαρμό σε βάρος του πρώην συντρόφου της.

Όπως είχε αναφέρει η «Influencer των φτωχών» όπως την αποκαλούν, βρέθηκε στο κρατητήριο μαζί με μια καλή της φίλη μετά από καταγγελία που έγινε εις βάρος τους από τον πρώην σύντροφο της φίλης της ότι «έβαλαν» να τον χτυπήσουν.

«Εδώ και μήνες παρενοχλεί ο πρώην σύντροφος της συνεταίρου και φίλης μου, της Ανδρέας και εμένα και εκείνη επειδή τον χώρισε, λόγω του αλκοολισμού του. Πριν λίγες εβδομάδες της έσπασε τη μύτη από το ξύλο και γενικά παλεύουμε μήνες να ξεμπλέξουμε από αυτό! Γι’ αυτό έμενε και σπίτι μου η κοπέλα! Σήμερα λοιπόν 8:00 το πρωί μπούκαρε στο σπίτι της. Με πήρε τηλέφωνο η 10 χρόνων κόρη της κλαίγοντας ότι έχει μπει και της απειλεί! Έφυγα εγώ, πήγα με τις πιτζάμες να τις βρω! Ήρθε καταπάνω μου αυτός να με χτυπήσει, βρίζοντας με ότι γιατί την υποστηρίζω… Ένας περαστικός ήρθε να μας υποστηρίξει και πιάστηκαν στα χέρια» ανέφερε αρχικά η Super Κική.

Ο βίαιος πατέρας και η ενδοοικογενειακή βία

Σε μία εκ βαθέων συνέντευξη που είχε δώσει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στην εκπομπή “The 2night Show” μίλησε για τα δύσκολα παιδικά χρόνια  στη Χίο, την ενδοοικογενειακή βία που έζησε σε πολύ τρυφερή λικία και τη σχέση με τον πατέρα της.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Ο πατέρας μου δεν ήταν το πρότυπο του πατέρα. Πέρασα πολύ δύσκολα με τον πατέρα μου και έκανα πολλά χρόνια ψυχοθεραπεία, άκουγα τη λέξη μπαμπάς και μαμά και με έπιαναν τα κλάματα, δεν μπορούσα να τα διαχειριστώ. Παρ’ όλα αυτά, αν μου έλεγες να γυρίσει ο χρόνος πίσω και να άλλαζα πατέρα δεν θα τον άλλαζα ποτέ. Ήταν βίαιος με τη μαμά μου και με εμένα. Θυμάμαι όλες τις βίαιες εικόνες από 5 χρονών, για κακή μου τύχη έχω πάρα πολύ δυνατό μνημονικό. Δεν θέλω να τους δικαιολογήσω… … Ήμουν πασπαρτού, έμενα παντού. Κυρίως έμενα με την μάνα μου. Αλλά δεν άλλαζε και πολύ γιατί η μάνα μου είχε έναν άλλον, ο οποίος ήταν αλκοολικός και με το που πήγαινε τρεις το μεσημέρι, ερχόταν έτοιμος για τσαμπουκά. Δεν ήταν καθόλου ευχάριστος» πρόσθεσε και αναφέρθηκε στον bullying που βίωσε αλλά και στον εθισμό της στα ναρκωτικά από τα 13 της χρόνια.

«Στο σχολείο, ένα πρωί, μια συμμαθήτρια που ήταν και φίλη μού είπε “η μαμά σου είναι βίζιτα” γιατί δούλευε σε μπαρ! Για να το θυμάμαι, μάλλον το βίωσα σαν bullying. Αμυνόμουν με το χιούμορ, έκανα πολύ τον καραγκιόζη ειδικά σε αυτή την ηλικία. Ήμουν 8 χρονών… Η μάνα μου δούλευε άπειρες ώρες και η αλήθεια είναι πως, το έχει παραδεθεί και εκείνη, ήταν στην κοσμάρα της εντελώς! Ασχολιόταν με άλλα πράγματα. Στα 13 μου ήπια τα πρώτα ναρκωτικά. Δεν ήρθε κανένας και δεν προσέγγισα κανέναν. Κάπως έμπλεξαν οι στάνταρ φίλοι μου, στην αρχή τους κοροϊδευα μέχρι που γύρισε και σε μένα το πρώτο τσιγάρο. Ενθουσιάστηκα στην αρχή, είχε πλάκα και με τα χρόνια δεν είχε καθόλου πλάκα. Για χασίσι μιλάω πάντα και μετά άρχισα να πίνω χάπια. Κρυφά πάντα από τους φίλους μου.

Η νεαρή Influencer συνεχίζει να είναι στην επικαιρότητα με διάφορες δηλώσεις για θέματα που απασχολούν την κοινή γνώμη. Έχει έρθει πολλές φορές σε κόντρα με πολύ κόσμο αλλά φαίνεται πως αυτό δεν την απασχολεί καθώς με τον έναν ή τον άλλο τρόπο πάντα έχει μια δικαιολογία για όλα όσα υποστηρίζει.