Η βασίλισσα της Ισπανίας Λετίθια εντυπωσίασε για μία ακόμη φορά με την εμφάνισή της. Συνόδευσε τον σύζυγό της, βασιλιά Φελίπε, στα εγκαίνια της Πινακοθήκης των Βασιλικών Συλλογών.

Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα μουσεία στην Ευρώπη με την υπογραφή των Εμίλιο Τουνιόν και Λουίς Μορένο Μανσίγια. Μέσα στα 8.000 τετραγωνικά μέτρα και στους έξι ορόφους φιλοξενούνται οι σημαντικότεροι θησαυροί του ισπανικού στέμματος. Η ιδέα για το μουσείο, το οποίο κόστισε 170 εκατ. ευρώ, προτάθηκε για πρώτη φορά το 1935, αλλά ματαιώθηκε λόγω του εμφυλίου πολέμου.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η βασίλισσα Λετίθια έκλεψε τις εντυπώσεις επιλέγοντας ένα υπέροχο εμπριμέ μίντι φόρεμα του διάσημου οίκου Carolina Herrera. Μαζί με την ολόσωμη φούστα, το μοναδικό φόρεμα είχε επίσης εφαρμοστό μπούστο, μεταξωτή ζώνη και χοντρές μαύρες τιράντες.

Ο διάσημος οίκος μοιράστηκε στο Ιnstagram ένα στιγμιότυπο με το βασιλικό ζευγάρι να βρίσκεται στους χώρους του μουσείου ενώ αποκάλυψε ότι το φόρεμα σχεδιάστηκε από τον δημιουργικό διευθυντή Γουές Γκόρντον.

Το συνδύασε με μαύρες γόβες, ασορτί μεταξωτό clutch και ελάχιστα αξεσουάρ.