Η Κιμ Καρντάσιαν βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Χέιλι Μπίμπερ «Who’s In My Bathroom?» και η δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας και ριάλιτι σταρ αποκάλυψε πως προτιμά το «makeup sex».

«Δεν είναι το καλύτερο;», είπε η 42χρονη Κιμ Καρντάσιαν και συνέχισε: «Διότι είναι μια προσπάθεια να τα ξαναβρείτε κι ο ένας έχει λείψει στον άλλο, οπότε είστε και οι δύο περισσότερο παθιασμένοι».

Η Χέιλι Μπίμπερ, που παντρεύτηκε τον ποπ σταρ Τζάστιν Μπίμπερ τον Σεπτέμβριο του 2018, συμφώνησε με την Καρντάσιαν προτού αποκαλύψει πως αυτό που της αρέσει περισσότερο είναι τα φιλιά. «Μου αρέσει πολύ», είπε το 26χρονο μοντέλο.

Σεξ στο αεροπλάνο

Αργότερα στη συνέντευξη και καθώς έπαιζαν παιχνίδι όπου είτε έλεγαν την αλήθεια ή έπιναν ένα σφηνάκι, η Κιμ Καρντάσιαν ρώτησε την Χέιλι Μπίμπερ αν έχει κάνει ποτέ της σεξ σε αεροπλάνο. «Ναι», απάντησε η κόρη του Στίβεν Μπάλντουϊν. «Το ίδιο», είπε η Κιμ Καρντάσιαν με την Μπίμπερ να της λέει πως δεν της προκαλεί καμία έκπληξη.

«Γιατί;», έκανε η Καρντάσιαν με την Μπίμπερ να της λέει: «Γιατί σου ανήκει ένα αεροπλάνο». «Α κι εγώ νόμιζα πως απλά έλεγες με τρόπο: “ω, φυσικά και είσαι… εύκολη», προκαλώντας το γέλιο στην συνομιλήτριά της.