Στην παρέα της εκπομπής «Super Κατερίνα» του Alpha βρέθηκε καλεσμένος ο Παντελής Τουτουντζής το πρωί της Δευτέρας (12/06) και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην οικογένειά του και στα παιδιά του. Ο make-up artist, με αφορμή το Athens Pride 2023 που έλαβε χώρα το περασμένο Σάββατο στην Πλατεία Κοτζιά, αναφέρθηκε στα δικαιώματα των γκέι.

«Δεν πιστεύω στις ακρότητες και δεν πιστεύω ότι τα ανθρώπινα δικαιώματα συνδέονται απαραιτήτως με τις ακρότητες. Αντιθέτως, με την ησυχία και το κάτω κεφάλι συνδέονται τα δικαιώματα», είπε αρχικά ο Παντελής Τουτουντζής.

«Είμαι παραδοσιακός, γι’ αυτό και έχω την οικογένειά μου. Γενικότερα, θεωρώ ότι η εκπαίδευση και η παιδεία θέλουν φίλτρο. Θα σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε και θα γιορτάζουμε κάθε μέρα, όταν θα έχουμε ίσα δικαιώματα. Μέχρι τότε θα είμαστε στους δρόμους και θα προσπαθούμε», τόνισε στην συνέχεια.

«Υπάρχει μία τεράστια ευθύνη απέναντι στα παιδιά. Βγαίνει μία πολύ καλή κυρία και λέει: “συμφωνώ με τους γκέι αλλά δεν πρέπει να κάνουν παιδιά, μεγαλώνοντας θα τραυματιστούν”. Μα από σένα θα τραυματιστούν όταν λες αυτά, από εξωγενείς παράγοντες. Πες τους ότι είμαστε εδώ να τα αγκαλιάσουμε κι εμείς» σχολίασε ο Παντελής Τουτουντζής και πρόσθεσε: «Όταν το παιδί μου μεγαλώσει και δει ότι εσύ αμφισβητείς αυτό που έκανα, θα μείνει στην αμφισβήτηση».