Στα παιδικά της χρόνια στο Μάτι, το πένθος που θα συνεχίσουν να βιώνουν οι άνθρωποι της περιοχής μετά τη φωτιά που έστειλε στο θάνατο 104 ψυχές αλλά και την συμμετοχή της στην τηλεοπτική σειρά «Ταμάμ» με την οποία έγινε ευρύτερα γνωστή, αναφέρθηκε η ηθοποιός Τζωρτζίνα Λιώση. «Είμαι εξαιρετικά αγχώδης. Την πρώτη μέρα που μπορεί να μην έχω κάτι σίγουρο για το επόμενο διάστημα, σε βαθμό που με πιάνει τέτοιο στρες που θεωρώ ότι ο κόσμος διαλύεται και κανείς δεν θα με καταλάβει. Το ότι κάνω τη δουλειά που μου αρέσει, μπορώ να μου επιτρέψω να δυσκολευτώ και να έχω μια κακή μέρα στη δουλειά» ανέφερε αρχικά η Τζωρτζίνα Λιώση.

Πώς νιώθει όταν την ρωτούν ακόμα για την συμμετοχή της στην σειρά του Ant1 «Ταμάμ»;

«Το Ταμάμ είναι η πρώτη και μέχρι στιγμής η τελευταία τηλεοπτική δουλειά που έχω κάνει στην Ελλάδα. Ήταν μία σειρά που αγαπήθηκε πάρα πολύ, θα ήθελα να κάνω κι άλλα τέτοια πράγματα», ανέφερε.

Η εξομολόγηση για το Μάτι

«Πέρασα όλη μου τη ζωή στο Μάτι, όχι μόνο τα καλοκαίρια μου. Ήταν οι φίλοι μου εκεί, στην Αθήνα γυρίζαμε μόνο για το σχολείο. Νιώθω πάρα πολύ τυχερή που μεγάλωσα σε αυτό το μέρος αλλά δυστυχώς δεν θα φύγει ποτέ το πένθος από εκεί όσα χρόνια κι αν περάσουν», εξομολογήθηκε η Τζωρτζίνα Λιώση και πρόσθεσε: «Παρ’ όλα αυτά, για μένα εξακολουθεί το Μάτι να είναι από τα πιο όμορφα σημεία στον χάρτη».