Η Εύη Βατίδου μίλησε για τη νέα της σχέση με τον Ηλία Κωνσταντίνου στο περιοδικό «Λοιπόν», με την πρώην σύζυγο του Αλέξη Κούγια να αναφέρεται στη διαφορά ηλικίας τους, αλλά και για την απόσταση που τους χωρίζει.

«Νιώθω υπέροχα, όλα έγινε πολύ γρήγορα. Γνωριστήκαμε στην Θεσσαλονίκη, δεν περίμενα αυτή την εξέλιξη έγιναν όλα μαγικά. Η ηλικία δεν παίζει κανέναν ρόλο αν υπάρχει χημεία μεταξύ τους, καταλαβαινόμαστε με τα μάτια, είμαστε 2,5 μήνες μαζί. Το πρόβλημά μας είναι η διαφορά χιλιομέτρων που μας χωρίζει», είπε η Εύη Βατίδου.

Σχετικά με τη πιθανότητα για έναν δεύτερο γάμο, η Εύη Βατίδου απάντησε: «Δεν το σκέφτομαι πλέον και δεν μου δίνει αυτή την στιγμή κάποια κοινωνική υπόσταση. Έχω κάνει γάμο και παιδιά και νιώθω πλήρης. Με ενδιαφέρει να έχω έναν καλό άνθρωπο στο πλάι μου, να μου μιλάει, να με φροντίζει, να μου φέρεται ωραία και να με κάνει να αισθάνομαι καλά για αυτό που είμαι».

Όσον αφορά στο γεγονός ότι πρόκειται για έναν νεότερο άντρα, σημείωσε: «Με κέρδισε ο νεότερος άντρας γιατί έχω βγάλει από το μυαλό μου την ύλη και τα πολλά χρήματα. Οι άνθρωποι πρέπει να συμπορεύονται μαζί και να έχουν πολλά κοινά στοιχεία».

Ποιος είναι ο 35χρονος Ηλίας Κωνσταντίνου που έχει κλέψει την καρδιά της Εύης Βατίδου

Πρόσφτα, η Εύη Βατίδου αποφάσισε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία με τον αγαπημένο της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, τον 35χρονο Ηλία Κωνσταντίνου. Στη λεζάντα της φωτογραφίας, η Εύη Βατίδου έγραψε «μερικές φορές, οι άνθρωποι κάνουν σχέσεις με κάποιους που έχουν τα χαρακτηριστικά που ψάχνουν, ανεξάρτητα από την ηλικία! Υπάρχουν καλοί λόγοι να νιώθετε 20% νεότεροι από την πραγματική σας ηλικία».

Ο Ηλίας Κωνσταντίνου είναι μοντέλο και δραστηριοποιείται σε Ελλάδα και εξωτερικό. Είναι 35 ετών και πολύ ενεργός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου ανεβάζει φωτογραφίες από τα ταξίδια και τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Μάλιστα, πριν από κάποιες ημέρες ο αγαπημένος της ανέβασε ενα story στο Instagram όπου εξέφρασε την αγάπη του για τη 47χρονη και βάζοντας ένα αυτοκόλλητο το οποίο έγραφε «πάντα στην καρδιά μου».