Για την περιπέτεια που αντιμετώπισε με την υγεία του αλλά και την επιλογή του να αποσυρθεί από τον χώρο της υποκριτικής μίλησε ο ηθοποιός Μάρκος Λεζές σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και τη δημοσιογράφο, Μένια Κούκου.

«Έχω αποχωρήσει από το επάγγελμα από το 2011, με κούρασαν οι επιχειρηματίες. Υπήρξα πάντα το “μαύρο πρόβατο” γιατί μου έκλεβαν τα ένσημα και επειδή μιλούσα δεν με έπαιρναν σε δουλειές», είπε αρχικά ο Μάρκος Λεζές.

Όσον αφορά στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, ο Μάρκος Λεζές εξομολογήθηκε: «Πήγα να κάνω εξετάσεις για πλάκα και μου βρήκαν καρκίνο του προστάτη προχωρημένο. Δόξα τω θεώ πάω καλά, αλλιώς θα είχα ταξιδέψει».

«Έφυγα και πήγα να ζήσω στο Άγιο Όρος για έναν μήνα. Βρήκα έναν γέροντα εκεί και μου λέει ” άργησες Μάρκο, σε περίμενα”, το απαντάω “με ξέρεις;” και μου απαντάει “ε βέβαια, έλα να σε φιλοξενήσω στο κελί μου”. Σκέφτηκα διάφορα εκείνη την στιγμή και εκείνος με είδε και μου λέει “δεν είναι αυτό που σκέφτεσαι” και έτσι πήρα την απόφαση να πάω», κατέληξε ο Μάρκος Λεζές.

«Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά»

«Αυτό που κάνει ο Μάρκος Σεφερλής δεν είναι επιθεώρηση, είναι κάτι άλλο. Σάτιρα είναι; Δεν ξέρω, δεν είναι επιθεώρηση πάντως» σημείωσε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο Μάρκος Λεζές και πρόσθεσε, αναφορικά με τα σκάνδαλα στο χώρο της υποκριτικής: «Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά, λένε. Θα αποδειχθεί και στα δικαστήρια. Η μεγαλύτερη τιμωρία που πήρε ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν ήταν η φυλακή, όχι. Απέχει από το θέατρο και πονάει για αυτό και λυπάμαι γιατί ήταν ταλαντούχος».