Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα θα απολαύσουν λίγες μέρες ξεκούρασης στο κτήμα Σάντριγχαμ, μετά το Σαββατοκύριακο των εορτασμών. Όπως αναφέρει η Dailymail, το βασιλικό ζευγάρι είναι ευχαριστημένο από την τελετή Στέψης παρά τον κακό καιρό το Σάββατο, και «ενθουσιασμένο» που είδε τόσο πολύ κόσμο να απολαμβάνει τις εκδηλώσεις.

Ο Κάρολος μετά από μία υποχρέωση, μέσα στην ημέρα, θα συναντήσει τη βασίλισσα Καμίλα και για λίγες ημέρες ίσως μέχρι τις αρχές της άλλης εβδομάδας θα απέχουν από τα βασιλικά τους καθήκοντα.

Αν και δεν σταματά όπως και η βασίλισσα Ελισάβετ, να εργάζεται -εξετάζοντας καθημερινά τα κόκκινα κουτιά του κράτους- θεωρεί το Σάντριγχαμ τονωτικό. Ωστόσο, οι βοηθοί τους είναι ήδη απασχολημένοι με τον προγραμματισμό ενός γεμάτου προγράμματος ενόψει των καλοκαιρινών διακοπών τους, που περιλαμβάνει την ετήσια τελετή του Τάγματος της Κορδέλας και επισκέψεις σε όλη τη Βρετανία.

Η βασίλισσα σχεδιάζει επίσης το πρώτο της Φεστιβάλ αναγνωστηρίου στο παλάτι του Χάμπτον Κορτ στο δυτικό Λονδίνο τον επόμενο μήνα, τώρα που η λέσχη βιβλίου της στο Instagram έχει γίνει φιλανθρωπική οργάνωση για την προώθηση της φιλαναγνωσίας.