Υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία θα είναι ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος όπως έχει ανακοινώσει ο ίδιος. Ο στιχουργός και ραδιοφωνικός παραγωγός, με μια φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook έκανε και επίσημη την «είσοδό» του στον πολιτικό στίβο.

Συγκεκριμένα, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει στο πλευρό του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη και στο κείμενο που την συνόδευε εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν να τολμήσει αυτό το βήμα.

Το κείμενο που έγραψε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος αναφέρει: Μία φωτογραφία με τον Πρωθυπουργό, για να γίνει ακόμα πιο «official» η κάθοδος μου στις εκλογές με την Νέα Δημοκρατία στον Νότιο Τομέα της Αθήνας. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν είναι απλά ο πιο σύγχρονος πολιτικός.
Είναι πολιτικός του σήμερα, του αύριο, του μέλλοντος.

Ο πολιτικός που κάνει ήδη την Ελλάδα καλύτερη και ισχυρότερη σε ΟΛΑ τα επίπεδα τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Τον ευχαριστώ για την τιμή και χαίρομαι που μου δίνεται η ευκαιρία να συμπαραταχθώ στον αγώνα για να εξακολουθήσει να πηγαίνει η χώρα. Σταθερά. Τολμηρά. ΜΠΡΟΣΤΑ.

Μία φωτογραφία με τον Πρωθυπουργό, για να γίνει ακόμα πιο "official" η κάθοδος μου στις εκλογές με την Νέα Δημοκρατία…

Posted by Poseidonas Giannopoulos on Thursday, April 20, 2023