Υπό άκρα μυστικότητα παντρεύτηκε η Ιωάννα Μαλέσκου με τον Κωνσταντίνο Δανιά το πρωί της Πέμπτης (30/03). Η παρουσιάστρια και ο αγαπημένος της, παντρεύτηκαν στο δημαρχείο της Ραφήνας λίγο πριν έρθει στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι.

Οι πρώτες πληροφορίες, σύμφωνα με το irafina.gr ανέφεραν πως ο γάμος θα πραγματοποιηθεί στον Δήμο Σπάτων Αρτέμιδος, μιας και το ζευγάρι διαμένει μόνιμα στην Αρτέμιδα, όμως τελικά ο γάμος έγινε στη Ραφήνα.

Το βράδυ της Τετάρτης, οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών, συνάντησαν την εγκυμονούσα παρουσιάστρια σε βραδινή της έξοδο και εκείνη δεν αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις. «Να πείτε και με έναν πόνο, αν και δεν θα είναι ένας, λένε. Μπήκαμε στο μήνα μας και μετράμε αντίστροφα. Θα παντρευτούμε πολιτικό πολύ άμεσα. Για τον θρησκευτικό δεν ξέρω να σου πω γιατί πρέπει να συναινέσουν και οι δύο σε αυτό. Είπα πολύ απλά στον σύντροφό μου ότι “περιμένουμε μωράκι”. Ο σύντροφός μου είναι κούκλος, να πάρει το μωράκι τα πάντα από αυτόν», είπε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

Για τα επαγγελματικά της, η Ιωάννα Μαλέσκου είπε: «Δεν ξέρω πότε θα είναι η επιστροφή μου στην τηλεόραση. Θέλω και εύχομαι να γίνει σωστά».