Μόλις λίγες ημέρες πριν από την κυκλοφορία του σκηνοθετικού ντεμπούτο του «Creed III» ο Μάικλ Μπ. Τζόρνταν απέκτησε το δικό του αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ.

Ο ηθοποιός, παραγωγός και σκηνοθέτης έλαβε το αστέρι με το νούμερο 2751 σε εκδήλωση, στην οποία παρέστησαν η οικογένειά του, ο σκηνοθέτης της ταινίας «Black Panther» Ράιαν Κούγκλερ και ο πρωταγωνιστής του φιλμ «Creed III» Τζόναθαν Μάγιορς.

«Ο Μάικλ Μπ. Τζόρνταν έχει γίνει γνωστό όνομα χάρη στους πολλούς ρόλους του στη μεγάλη οθόνη» ανέφερε η Άνα Μαρτίνεζ, παραγωγός του οργανισμού Λεωφόρος της Δόξας του Χόλιγουντ σε δελτίο Τύπου. «Και σκεφτείτε ότι ο συγκεκριμένος σταρ δεν μεγάλωσε με όνειρα να γίνει ηθοποιός! Ευτυχώς για εμάς, άλλαξε γνώμη» πρόσθεσε, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ο ηθοποιός κέρδισε το αστέρι για το έργο στον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Η σχέση του με τον Ράιαν Κούγκλερ χρονολογείται από το 2013, όταν ο τότε ανερχόμενος σκηνοθέτης και ο ηθοποιός, που συμμετείχε με ρόλους στις τηλεοπτικές σειρές, Wire και Friday Night Lights, έχτιζαν τις καριέρες τους.

Ο Ράιαν Κούγκλερ είπε ότι είχε κατά νου τον Μάικλ Μπ. Τζόρνταν για το σκηνοθετικό του ντεμπούτο την ταινία «Fruitvale Station», αλλά ήθελε να συναντηθεί πρώτα με τον ηθοποιό προτού τον επιλέξει επίσημα.

«Ήθελα να σιγουρευτώ ότι είχαμε καλή χημεία και θα μπορούσαμε να συνεργαστούμε, να συνδεθούμε τους μήνες των γυρισμάτων» δήλωσε ο σκηνοθέτης κατά τη διάρκεια της τελετής.

«Θέλω πραγματικά να πω ευχαριστώ σε όλους όσους είναι εδώ» είπε ο Μάικλ Μπ. Τζόρνταν.

«Πολύ σπάνια σταματώ και μυρίζω τα τριαντάφυλλα και κρατώ στιγμές» ανέφερε. «Πάντα συνεχίζω στην επόμενη φάση, αυτό το φευγαλέα αίσθημα του χρόνου γλιστρά μακριά από μένα. Για πρώτη φορά εδώ και πολύ καιρό, κρατώ αυτή τη στιγμή μέσα μου» σημείωσε κλείνοντας.