Υποψήφιος με το ΚΚΕ, θα είναι στις επερχόμενες εκλογές ο σύζυγος της Κατερίνας Στικούδη, Βαγγέλης Σερίφης. Ο μουσικός και εκπαιδευτικός, το πρωί της Τετάρτης (15/02) παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» του ΣΚΑΪ και αναφέρθηκε στην υποψηφιότητα του τονίζοντας πως δεν είναι η πρώτη φορά που ασχολείται με τα κοινά ενώ μίλησε και για την σύζυγό του.

«Όσοι με ξέρουν γνωρίζουν ότι ασχολούμαι με τα κοινά από το 2002 και στο συνδικαλιστικό κομμάτι ως εκπαιδευτικός στην ιδιωτική εκπαίδευση και στην τοπική αυτοδιοίκηση ήμουν υποψήφιος αρκετές φορές. Αυτή τη φορά το κόμμα επέλεξε να με τιμήσει με μια πρόταση υποψηφιότητας. Υπάρχουν πολλά μεγάλα κοινωνικά ζητήματα. Δουλεύω περίπου 20 χρόνια στα φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης» ανέφερε αρχικά ο μουσικός και εκπαιδευτικός.

Σε ότι αφορά την σύζυγό του, Κατερίνα Στικούδη, ο Βαγγέλης Σερίφης ανέφερε: «Γνωριστήκαμε από άλλη αιτία και αρχίσαμε να συνεργαζόμαστε με την Κατερίνα. Ουδέποτε είχαμε μια αποκλειστική καλλιτεχνική συνεργασία. Πότε δεν το σκέφτηκα να βάλω στόχο την οικογένεια. Πάντα πήγαινα όπως τα φέρει η τύχη. Και γενικότερα στη ζωή, στο θέμα της οικογένειας η γυναίκα είναι αυτή που θα γεννήσει, που φέρει τη μεγαλύτερη ευθύνη για το παιδί, εμείς είμαστε λίγο “κομπάρσοι” στη διαδικασία. Η γυναίκα είναι η δύναμη της όλης υπόθεσης. Μέσα μου, κι εγώ και η Κατερίνα ξέραμε ότι κάποια στιγμή θα έρθει αυτό το πράγμα, ήταν ζήτημα χρόνου. Όταν λείπουμε έχουμε την πεθερά μου που μας βοηθάει έχουμε και τον πατέρα μου. Όταν υπάρχει θέληση τα καταφέρνεις μια χαρά» είπε για την οικογένειά τους».

Αναφερόμενος στον γιο τους, Βύρωνα, ο «Dr Rico» σημείωσε ότι: «Υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν τα περιμένεις όπως τα ξυπνήματα αλλά οι χαρές είναι περισσότερες από τα προβλήματα με τον ερχομό του παιδιού».