Ο σύζυγος της Κατερίνας Στικούδη, Βαγγέλης Σερίφης ή αλλιώς Dj Rico όπως τον ξέρουν οι θαυμαστές του, στις προσεχείς εκλογές θα είναι υποψήφιος με το ΚΚΕ.

Η τραγουδίστρια, το μεσημέρι της Τρίτης (14/02) βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα όπου και αναφέρθηκε στην επιστροφή του J2US, τη μητρότητα και την απόφαση του συζύγου της, Βαγγέλη Σερίφη να κατεβεί υποψήφιος στις εκλογές με το ΚΚΕ αλλά και τον έρωτα.

«Το παιδί είναι πλέον ο πρωταγωνιστής στη ζωή μας αλλά πρέπει και το ζευγάρι να βρίσκει χρόνο. Ακόμα κι όταν μπορεί να κοιμάται, να εκμεταλλεύεται κάθε στιγμή. Κοιμάται ο μπέμπης; Εμείς μπορούμε να περάσουμε πολύ όμορφα;» ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Στικούδη.

«Είμαστε 14 χρόνια μαζί με τον Βαγγέλη. Και ο έρωτας μπορεί να υπάρξει με τα χρόνια. Μέρα με τη μέρα ανακαλύπτω άλλον ένα λόγο που θέλω να είμαι μαζί του μέρα-νύχτα. Αντιλαμβάνεται ο ένας τα θέματα του άλλου. Δυναμώνουν τα συναισθήματά μου μέρα με τη μέρα» είπε η τραγουδίστρια.

Σε ότι αφορά την απόφαση του συζύγου της να κατέβει υποψήφιος στις εκλογές με το ΚΚΕ, η Κατερίνα Στικούδη σημείωσε πως: «Εγώ είμαι πάντα δίπλα του ό,τι και να αποφασίσει. Τον στηρίζω σε όλα και του εύχομαι καλή επιτυχία. Θα ψηφίζω τον άντρα μου. Φαντάζεσαι να μην τον ψήφιζα; Θα τον στηρίξω» απαντά η Κατερίνα Στικούδη.

Όσον αφορά την επιστροφή του J2US στις 18 Φεβρουαρίου, η Κατερίνα Στικούδη ανέφερε πως: «Ουσιαστικά συνεχίζουμε, κάναμε ένα μικρό break. Θα είμαστε μία πολύ μεγάλη παρέα με ναυαρχίδα τον Νίκο, που είναι απολαυστικός και πάρα πολύ καλός οικοδεσπότης».