Σακίρα και Πικέ συνεχίζουν τα απασχολούν τα ξένα ΜΜΕ, μετά τον χωρισμό τους καθώς παραμένουν σε επικοινωνία για τα δυο τους παιδιά, Σάσα και Μίλαν. Στο στόχαστρο του Twitter μπήκε τις τελευταίες ώρες ο Ισπανός αναφορικά με τη φροντίδα των γιων του.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τη Marca, ένας από τους παπαράτσι που καραδοκούν έξω από το σπίτι της Σακίρα, εντόπισε τα δύο αγοράκια να περιμένουν στη βροχή, αφότου ο Πικέ τους τα άφησε λίγο πιο πέρα από το σπίτι της μητέρας τους.

Το πρακτορείο Europa Press μοιράστηκε ένα απόσπασμα που δείχνει τα δύο παιδιά να βγαίνουν από το αυτοκίνητο του Πικέ για να μπουν στο σπίτι της Σακίρα. Ωστόσο, έπρεπε να περιμένουν αρκετή ώρα για να μπορέσουν να μπουν στο σπίτι, με αποτέλεσμα να βραχούν αρκετά λόγω της κακοκαιρίας. Έτσι, έμειναν στο δρόμο μέχρι να ανοίξει η πόρτα και ο Πικέ έφυγε με το αυτοκίνητο, μόλις μπήκαν στο σπίτι.

«Τι απαίσιος πατέρας, δεν τους βοηθάει με τις βαλίτσες τους, ούτε τους αποχαιρετάει με αγάπη και ο καημένος ο Μίλαν με το ζόρι κουβαλούσε τη βαλίτσα» γράφει ένα από τα σχόλια στο βίντεο, σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα. «Τι πατέρας είναι αυτός… τόσο τρελός που φεύγει με την πόρτα ανοιχτή… και να κρεμόταν το παιδί του από το αυτοκίνητο δεν θα το πρόσεχε, Θεέ μου» σχολίασε κάποιος άλλος.