Τρισευτυχισμένος και ξετρελαμένος είναι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ο οποίος την Τρίτη κράτησε για πρώτη φορά στην αγκαλιά του το γιο του, καρπό του έρωτά του με την Ιωάννα Τούνη. Ο παρουσιαστής και η influencer μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους ορισμένα στιγμιότυπα με το νεογέννητο παιδί τους και η χαρά τους δεν κρύβεται.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου από την πρώτη στιγμή είναι στο πλευρό της Ιωάννας Τούνη, ωστόσο σήμερα, αποφάσισε να φύγει για λίγο από το μαιευτήριο για να κάνει κάποιες δουλειές που χρειαζόταν.

Έτσι βρήκε την ευκαιρία να τραβήξει ένα story στο Instagram και να μοιραστεί με τους ακολούθους του τα συναισθήματά του για τον ερχομό του μωρού και τις αλλαγές των συναισθημάτων και όπως φαίνεται είναι απλά ξετρελαμένος.

«Καλημέρα, καλημέρα. Προφανώς και δεν έχουμε ξυπνήσει τώρα, έχουμε ξυπνήσει πάρα πολύ νωρίς. Βγήκα για να κάνω κάποιες δουλειές. Παιδιά δεν θα το πίστευα ποτέ ότι μπορεί να σου αλλάξει κάτι τόσο πολύ τη ζωή. Και σίγουρα όλες οι καλημέρες από εδώ και πέρα είναι εντελώς διαφορετικές σε σχέση με αυτό που ζούσα πριν. Τι να σας πω δε ξέρω, καλημέρα σας εύχομαι παιδιά» είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.