Σαν βόμβα έπεσε η είδηση της εγκυμοσύνης της Ιωάννας Μαλέσκου, η οποία ανακοίνωσε την Κυριακή (8/1) το χαρμόσυνο γεγονός μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Αν και ήταν κατά κάποιο τρόπο κοινό μυστικό, κανείς δεν έδινε την παραμικρή πληροφορία, κάτι που αρκετούς τους ξάφνιασε.

Ποιον μήνα της εγκυμοσύνης της διανύει; Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Χιλιάδες ευχές έχει δεχθεί όπως ήταν αναμενόμενο η παρουσιάστρια από την ώρα που αποκάλυψε ότι περιμένει το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Κωνσταντίνο Δανιά. Ο σύντροφός της έχει ένα κτήμα στην Παλλήνη όπου αναλαμβάνει την εκπαίδευση σκύλων.

Πέρα από θερμά μηνύματα διαδικτυακών της φίλων η παρουσιάστρια δέχθηκε αμέτρητες ευχές και από συναδέλφους της στον χώρο, όπως η Κατερίνα Καινούργιου, η Ελεονώρα Μελέτη, η Μπέττυ Μαγγίρα και η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Μάλιστα, η δεύτερη μέσα από την εκπομπή Happy Day έκανε και μία σημαντική αποκάλυψη που αφορά τη μέλλουσα μαμά.

Συγκεκριμένα, αποκάλυψε ότι η Ιωάννα Μαλέσκου διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

«Είναι πέντε μηνών έγκυος. Είναι στην καλύτερή της φάση και το είχε κρατήσει ως επτασφράγιστο μυστικό. Εγώ έτυχε και την είδα πριν κάνα δίμηνο σε ένα event και δεν φαινόταν τίποτα. Με το καλό, είναι μια κούκλα».

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για την Ιωάννα Μαλέσκου: «Τώρα δίνονται και πολλές απαντήσεις σε διάφορα ζητήματα, επαγγελματικά και άλλα…»

Σε μια αποκάλυψη προχώρησε και ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, ο καλός φίλος και πρώην συνεργάτης της Ιωάννας Μαλέσκου, αναφορικά με την εγκυμοσύνη της.

«Το αγαπημένο μου. Σήμερα αποκάλυψε επιτέλους το χαρμόσυνο μυστικό του.

Αυτό που με τίμησε να μου το εκμυστηρευτεί σχεδόν από την αρχή και μπορεί να κατάφερα να το κρατήσω επτασφράγιστο επί μήνες (ούτε σε συγγενείς ή “φίλους εκτός χώρου” για σιγουριά 😉) αλλά είχα συνεχώς το νου μου. Μη μου ξεφύγει τίποτα ή ακόμα χειρότερα, μην καρφωθώ σε καμιά συνέντευξη 😄

Τώρα λοιπόν: “φτου ξελευτερία” που λέει ο λόγος! Μπορεί “να βγει, να το φωνάξει, να το πει” κι οι υπόλοιποι να μην “φέρουμε” το μυστικό. Έγινε το outing! 😂

Τώρα εξηγούνται και πολλά και δίνονται και πολλές απαντήσεις σε διάφορα ζητήματα, επαγγελματικά και άλλα…

Χαίρομαι πολύ για εκείνη. Χαίρομαι για κάθε καλό που της -ή θα της- προκύπτει.

Γιατί η Ιωάννα σε επίπεδο γενικό είναι ένα υπέροχο και φωτεινό πλάσμα αλλά σε επίπεδο προσωπικό είναι και ένα από τα ωραιότερα πράγματα που προέκυψαν στην ζωή μου τα τελευταία δύο χρόνια.

Μεγαλώνοντας δεν κάνεις εύκολα φίλους. Και όταν κάνεις, σημαίνει ότι είναι φίλοι αληθινοί.

Ιωάννα, Κωνσταντίνε, μέσα από την καρδιά μου οι πιο αγαπησιάρικες ευχές».

Και αφού πλέον η Ιωάννα Μαλέσκου μοιράστηκε αυτό το χαρμόσυνο μυστικό, μοιράστηκε το βράδυ της Δευτέρας (9/1) και άλλες φωτογραφίες με τους ακόλουθούς της και αυτή τη φορά αγκαλιά με τα σκυλάκια της.

Η Μπαλού – την οποία και μάθαμε όταν παρουσίαζε την εκπομπή της στο ΣΚΑΪ – φαίνεται να μην «αποδέχεται» τον ερχομό του νέου μέλους και η ίδια το αντιμετωπίζει με χιούμορ.

«Όταν ανακοίνωσα ότι θα έρθει νέο μέλος, οι αντιδράσεις ήταν ποικίλες. Η @balloo_thefrenchie δεν ήθελε να το πιστέψει. Μετά και τον ερχομό του Κόκου και της Σανελίτας, προτιμούσε το σενάριο “έφαγα πολύ τις γιορτές”. Ο γλυκός μου Κόκο χάρηκε που θα έχει νέα παρέα να παίζει. Η Σανελίτα έκανε ότι κοιμόταν κι απλά δεν έβλεπε “καλό όνειρο”. Αυτά που λέτε από το σπίτι μας», γράφει στην ανάρτησή της.