Η Σακίρα υποδέχθηκε το νέο έτος με μια ιδιαίτερη ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram, όπου αφήνει «αιχμές» κατά του πρώην συζύγου της Τζεράρ Πικέ, αν και δεν τον κατονομάζει.

Στο μήνυμα αναφέρεται σε «πληγές», «προδοσία», «περιφρόνηση», αλλά και την ανάγκη να μην χάνεται η πίστη προς τους άλλους ανθρώπους. Η ποπ σταρ χώρισε με τον πρώην ποδοσφαιριστή με τον οποίον ήταν μαζί από το 2010 και έχουν δύο παιδιά, τον Σάσα και τον Μίλαν.

«Παρότι οι πληγές είναι ακόμη ανοιχτές σε αυτό το νέο έτος, ο χρόνος έχει χέρια χειρουργού. Ακόμη κι αν κάποιος μας έχει προδώσει, πρέπει να συνεχίσουμε να εμπιστευόμαστε. Απέναντι στην περιφρόνηση, πρέπει να δίνεις αξία στον εαυτό σου. Γιατί εξακολουθούν να υπάρχουν περισσότεροι καλοί άνθρωποι παρά άτιμοι. Υπάρχουν περισσότεροι με συμπόνια παρά αδιάφοροι. Και λιγότεροι φεύγουν από αυτούς που μένουν δίπλα μας. Τα δάκρυά μας δεν πήγαν χαμένα, ποτίζουν το έδαφος που θα γεννηθεί το μέλλον και μας κάνουν πιο ανθρώπινους, ώστε ακόμη και εν μέσω του σπαραγμού, να μπορέσουμε να συνεχίσουμε να αγαπάμε», έγραψε η Κολομβιανή τραγουδίστρια.

Φυσικά, το μήνυμα της Σακίρα είχε τεράστια απήχηση με τα likes και τα σχόλια να… πέφτουν βροχή και γρήγορα το ποστάρισμά της να γίνεται trending topic στα social media. Ωστόσο, υπήρχε κι ένα σχόλιο που δεν πέρασε καθόλου απαρατήρητο – αυτό της συζύγου του Λιονέλ Μέσι, Αντονέλα Ροκούτσο. Η Αντονέλα Ροκούτσο της απάντησε με τρεις καρδιές.

Τα δύο ζευγάρια για χρόνια είχαν πολύ καλή σχέση όσο ο Λιονέλ Μέσι ήταν συμπαίκτης με τον Τζεράρ Πικέ στην Μπαρτσελόνα. Τους τελευταίους μήνες, όμως, προτού λήξει το συμβόλαιο του Μέσι με τους «μπλαουγκράνα» φέρεται να ήρθε σε ρήξη με τον Πικέ σε σημείο που ο Αργεντινός να μην θέλει να τον… βλέπει. Μάλιστα, σύμφωνα με τα καταλανικά ΜΜΕ, αν θα επέστρεφε ποτέ στην Μπάρτσα δεν θα ήθελε σε καμία περίπτωση να βρει εκεί τον Πικέ.

Τον περασμένο Νοέμβριο όταν ανακοίνωσε ο Πικέ πως σταματά το ποδόσφαιρο και προτού γίνει γνωστό πως είχε πάρει την απόφαση από καιρό, τα ισπανικά ΜΜΕ υποστήριζαν πως ένας από τους λόγους που η διοίκηση της Μπαρτσελόνα τον πίεζε να σταματήσει πριν από το τέλος της σεζόν ήταν και αυτός: να αφαιρέσουν ακόμη ένα… εμπόδιο από την πιθανή επιστροφή του Λιονέλ Μέσι στο «Καμπ Νόου». Βέβαια, τώρα, ο Αργεντινός φέρεται να τα έχει βρει σε όλα για να παραμείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν με συμβόλαιο για τα 1+1 χρόνια.