Θαυμαστής της Άννας Βίσση είναι ο Αύγουστος Κορτώ και με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού, ο συγγραφέας προχώρησε σε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Η ανάρτηση όμως, δεν πέρασε απαρατήρητη από την τραγουδίστρια, η οποία έσπευσε να του απαντήσει.

Ο Αύγουστος Κορτώ δημοσίευσε το νέο τραγούδι της Αννας Βίσση και μοιράστηκε με τους φίλους του μια προσωπική του ιστορία.

«Σαν έκλεισα τα τέσσερα, οι γονείς μου θεώρησαν ότι μπορούσα να παραστώ σε κάτι βαφτίσια. Μα όσο διαρκούσε η τελετή, εγώ σιγοτραγουδούσα, ώσπου η Κατερίνα μου είπε στ’ αυτί: “Πετράκη, μην τραγουδάς, γιατί ψάλλει ο παπάς.” Οπότε κι εγώ βροντοφώναξα: “ΔΕΝ ΨΑΛΛΕΙ Ο ΠΑΠΑΣ! ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΤΟ ‘ΟΣΟ ΕΧΩ ΦΩΝΗ’!!!”. Τουτέστιν, κάποια πάθη κρατάνε χρόνια, κι είναι ανεξίτηλα. Γι’ αυτό κι αν τύχει και βρεθείτε σε κανένα κλαμπ, και παίζει η “Γκαζόζα”, και δείτε έναν μεσόκοπο με γυαλιά να χτυπιέται και να ξεβιδώνεται, μην εκπλαγείτε. Δεν είναι όλα τα τραγούδια για όλους. Αλλά αυτό είναι για μένα», έγραψε ο Αύγουστος Κορτώ.

Η Άννα Βίσση έσπευσε να σχολιάσει την ανάρτηση του συγγραφέα γράφοντας: «Μια απλή ιστορία που τα λέει “όλα”. Πόσο ωραία έφτασες στη φράση ,δεν είναι όλα τα τραγούδια για όλους. Το κρατάω κι εγώ λοιπόν αυτό ανεξίτηλο γιατί μου λύνει κάποιες απορίες που στην ουσία δεν θα έπρεπε να έχω. Σε περιμένω να στο πω εγώ live ❤️ Άννα Βίσση».

Ο Αύγουστος Κορτώ, απάντησε στην τραγουδίστρια το εξής: «Είστε η φωνή των ονείρων και του πάθους μας. Τα ξενύχτια κι ο καημός μας. Σαράντα χρόνια βισσικός, και το πάθος δεν τελειώνει».

Σαν έκλεισα τα τέσσερα, οι γονείς μου θεώρησαν ότι μπορούσα να παραστώ σε κάτι βαφτίσια.Μα όσο διαρκούσε η τελετή, εγώ…

Posted by Αύγουστος Κορτώ on Sunday, December 18, 2022