Πίσω τους έχουν αφήσει ο Σπύρος Μπιμπίλας και ο Γιώργος Μάγκας την παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί ανάμεσα τους με την ψευδή είδηση πως ο σολίστας του κλαρίνου έφυγε από τη ζωή. Τότε, ο Γιώργος Μάγκας είχε δηλώσει δημόσια πως σκέφτεται να κάνει μήνυση στον ηθοποιό, ενώ ο Σπύρος Μπιμπίλας είχε ζητήσει συγγνώμη κάνοντας γνωστό πως είχε πέσει θύμα παραπληροφόρησης.

Οι δυο τους έλυσαν την παρεξήγηση και όχι μόνο αυτό, αλλά ένωσαν και τις δυνάμεις τους για χάρη ενός διαφημιστικού που γύρισαν.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας συνάντησε τον Γιώργο Μάγκα και την αγαπημένη του Τζούλη για να γυρίσουν το διαφημιστικό και απαθανάτισε τις στιγμές.

Μάλιστα, ο ηθοποιός και πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους τις στιγμές.

Στη λεζάντα της δημοσίευσης, ο Σπύρος Μπιμπίλας έγραψε: «Με τον αγαπημένο μου Γιώργο Μάγκα που λίγους μήνες πριν μια παρεξήγηση πήγε να χαλάσει την ωραία σχέση μας με συνευθύνη πολλών! Στο γυρίσματα του διαφημιστικού περάσαμε υπέροχα με τους υπεύθυνους και της Newton διαφημιστικής και με τους της@kotsovolos_greece και με όλους τους ηθοποιούς και perfomer που συνεργαστήκαμε και φυσικα με την υπέροχη σύντροφο του Γιώργου, την μοναδική Τζουλη».