Το 66ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λονδίνου έκλεισε την Κυριακή με μια ζωντανή προβολή του σίκουελ μυστηρίου του Rian Johnson, Glass Onion: A Knives Out Mystery. Tο καστ της της ταινίας, συμπεριλαμβανομένου του Benoit Blanc, γνωστός και ως Daniel Craig, ήταν όλοι παρόντες στην πρεμιέρα.

Η προβολή άνοιξε, ωστόσο, με μια εκτεταμένη εισαγωγή από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του BFI, Ben Roberts, ο οποίος απέτισε φόρο τιμής στην απερχόμενη διευθύντρια του BFI Festival, Tricia Tuttle, η οποία αποχωρεί από το BFI μετά από πέντε χρόνια επικεφαλής του Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λονδίνου και πάνω από μια δεκαετία συνολικά, σύμφωνα με το hollywoodreporter.

Κέιτ Χάντσον

Ωστόσο, η εντυπωσιακή εμφάνιση της ηθοποιού Κέιτ Χάντσον, τράβηξε όλα τα φλας πάνω της. Φορώντας μία άκρως αποκαλυπτική τουαλέτα που τη συνδύασε με μία γούνα και ψηλοτάκουνες γόβες μαγνήτισε τις κάμερες.

Κέιτ Χάντσον

Η 43χρονη ηθοποιός, υποδύεται στην ταινία ένα πρώην σούπερ μόντελ που έγινε σχεδιάστρια.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 23 Νοεμβρίου. Έναν μήνα αργότερα, στις 23 Δεκεμβρίου θα προβληθεί από την πλατφόρμα του Netflix.

Κέιτ Χάντσον
Κέιτ Χάντσον