Έξαλλη έγινε η Κατερίνα Καινούργιου με το χυδαίο σχόλιο που έγραψε χρήστης στα social media σε ανάρτηση του Δημήτρη Αλεξάνδρου για την Ιωάννα Τούνη, που περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Η παρουσιάστρια χαρακτήρισε «καθίκια» όλους όσοι μπαίνουν στη διαδικασία να κάνουν τέτοιου είδους σχόλια, ενώ αποκάλυψε και τα μηνύματα που λάμβανε η ίδια, όταν είχε μιλήσει ανοιχτά για την κατάψυξη ωαρίων της.

«Ρε πάτε καλά; Θα αρχίσω πάλι να τσιτώνω όπως χθες. Ρε πάτε καλά εκεί στα social media; Βρίστε εμένα που λέτε χίλια δυο όλη την ώρα. Η άλλη περιμένει το μωράκι της. Πόση κακία κι ανηθικότητα;» ανέφερε αρχικά.

«Πόσο καθίκι είσαι να μπαίνεις στη διαδικασία για μια γυναίκα -ακόμα και να τη σιχαίνεσαι- να γράψεις κάτι τέτοιο ενώ περιμένει το παιδάκι της. Βέβαια και για ‘μένα, όταν έκανα την κατάψυξη ωαρίων και μίλησα ανοιχτά γι’ αυτό, ξέρετε τι μου γράφανε; “Μωρή, να μη σταυρώσεις ποτέ γκόμενο και να μη μείνεις ποτέ έγκυος”. Τέτοιο μίσος… Πάμε λίγο να το δουλέψουμε αυτό γιατί η κοινωνία δε θα πάει μπροστά αλλιώς» είπε κλείνοντας η Κατερίνα Καινούργιου.