Στο πλατό της εκπομπής «Mega Καλημέρα» βρέθηκε καλεσμένος ο Σταμάτης Μαλέλης το πρωί της Παρασκευής (09/09) και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην Ιωάννα Μαλέσκου και σε σχόλιο που είχε κάνει για την παρουσιάστρια και το μετάνιωσε.

Ο Σταμάτης Μαλέλης είχε πει σε συνέντευξή του για την Ιωάννα Μαλέσκου πως: «Θα το πω πιο κομψά αλλά η Ιωάννα Μαλέσκου δεν με ενθουσιάζει. Υπάρχουν πανέμορφοι άνθρωποι που δεν κάνουν για τηλεόραση γιατί είναι ψυχροί και κρατούν αποστάσεις. Στην τηλεόραση θέλει να είσαι ανθρώπινος, ζεστός, να επικοινωνείς με τους ανθρώπους και να βγαίνεις από το γυαλί και να μπαίνεις στο σπίτι τους».

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Mega Καλημέρα» ο Σταμάτης Μαλέλης έκανε τον απολογισμό του γι’ αυτό το σχόλιο και ανέφερε: «Έχει συμβεί να κάνω κάποιο σχόλιο και να το μετανιώσω μετά. Είμαι κυκλοθυμικός και μετά στεναχωριέμαι όταν κάνω το βράδυ τον απολογισμό μου. Κάτι είχε συμβεί, όταν έκανα ένα σχόλιο για την Ιωάννα Μαλέσκου. Είχα πει πως είναι ψυχρή και κάποια άλλα αρνητικά. Γύρισα σπίτι μου και ήμουν στεναχωρημένος. Έλεγα ότι δεν έπρεπε να το πω για ένα νέο παιδί που προσπαθεί να στήσει μία καριέρα. Δεν θέλω να αδικώ ανθρώπους και να είμαι σκληρός», είπε αρχικά ο Σταμάτης Μαλέλης.

Κλείνοντας, ο Σταμάτης Μαλέλης πρόσθεσε: «Η εποχή αυτή για εμένα έχει περάσει, προσπαθώ να είμαι με όλους όσο πιο καλοπροαίρετος, δεν μου αρέσει η κακία. Έχει αρχίσει να μετράει το ότι δεν θέλω να στεναχωρώ τους άλλους».