Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες το βίντεο που δείχνει τον Χάρι Στάιλς να «φτύνει« τον Κρις Πάιν, λίγο πριν κάτσει δίπλα του στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, όπου βρέθηκαν για την ταινία «Don’t Worry Darling», στην οποία συμπρωταγωνιστούν.

Ο Χάρι Στάιλ Στάιλς φαίνεται να πλησιάζει τον Πάιν και κοντοστέκεται για δευτερόλεπτα από πάνω του κάνοντας μία κίνηση σαν να τον φτύνει αλλά χωρίς κανείς να μπορεί να το πει με βεβαιότητα. Και όλα αυτά μπροστά στη σύντροφό του, Ολίβια Γουάιλντ, η οποία μάλιστα είναι και η σκηνοθέτης της ταινίας.

Ο Κρις Πάιν φαίνεται να κοιτάζει για λίγο τα πόδια του και συνεχίζει να χειροκροτά κάπως αμήχανα ενώ ο Χάρι Στάιλς κάθεται στην καρέκλα του ατάραχος και φτιάχνει το σακάκι του.

«Ο Χάρι Στάιλς δεν έφτυσε τον Κρις Πάιν»

Με δήλωσή του στο People, ο εκπρόσωπος του Κρις Πάιν ξεκαθαρίζει ότι ο Χάρι Στάιλς δεν έφτυσε τον ηθοποιό: «Αυτή είναι μια γελοία ιστορία και το αποτέλεσμα μιας περίεργης διαδικτυακής ψευδαίσθησης που ξεκάθαρα δημιουργεί ψευδείς εντυπώσεις και επιτρέπει ανόητες εικασίες».

«Για να είμαι ξεκάθαρος, ο Χάρι Στάιλς δεν έφτυσε τον Κρις Πάιν. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο εκτός από σεβασμός μεταξύ τους και ο,τιδήποτε υπονοεί το αντίθετο είναι μια κραυγαλέα προσπάθεια δημιουργίας δράματος που απλά δεν υπάρχει» ξεκαθαρίζει.