Την έντονη ενόχληση της Δήμητρας Αλεξανδράκη προκάλεσε η επιμονή των followers της να δείξει τον σύντροφό της. Το μοντέλο ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας και σε ένα Q&A στο Instagram, πολλοί ήταν αυτοί που της ζήτησαν να δείξει το πρόσωπό του. Η Δήμητρα Αλεξανδράκη ξέσπασε και έκανε έκκληση στους φίλους της στα social media να σεβαστούν το δικαίωμά τους στην ιδιωτικότητα.

«Επειδή το 80% των ερωτήσεων είναι πότε παντρεύομαι και γιατί δεν δείχνω τον σύντροφό μου θα σας απαντήσω ότι πρώτον δεν είναι τσάντα και δεύτερον γιατί έχει να κάνει με προσωπική ζωή. Κάτι που δεν θέλω να εκθέσω, είναι κάτι ιερό, κάτι όμορφο και δεν θέλω να το χαλάσω. Δεν μπορείτε αλήθεια να το σεβαστείτε; Σκεφτείτε κάποιον να σας πιέζει για κάτι που δεν θέλετε να το κάνετε. Μπείτε στη θέση μου σας παρακαλώ» λέει σε έντονο τόνο.

«Σας παρακαλώ πάρα μα πάρα πολύ για ακόμα μια φορά! Αν όπως λέτε με αγαπάτε, με συμπαθείτε και με στηρίζετε, στηρίξτε και αυτή την επιλογή μου. Γιατί να μπω στη διαδικασία να επιτρέψω να κρίνει ο ένας και ο άλλος τον πιο όμορφο άνθρωπο που είχα ποτέ στη ζωή μου; Μοιράστηκα μαζί σας από ενθουσιασμό την πρόταση γάμου που μου έκανε και το έκανε και το έκανε με πολύ αγάπη γιατί ξέρω ότι πραγματικά κάποιοι ενδιαφέρεστε για μένα να είμαι ευτυχισμένη και ήθελα να μοιραστώ τη χαρά μου μαζί σας. Όμως, μετά από αυτό έχω παρακαλέσει πάρα πολλές φορές ότι δεν θέλω να δείξω κάτι περισσότερο» γράφει στη λεζάντα των βίντεο που ανέβασε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.