Η Ασημίνα Χατζηανδρέου, κατά την συμμετοχή της στον τελευταίο κύκλο του Survivor ξεχώρισε για τις αγωνιστικές της επιδόσεις και γι’ αυτό το λόγο, οι συμπαίκτες της την αποκαλούσαν «βουνό». Η αθλήτρια, τα τελευταία χρόνια διατηρεί σχέση με τον τραγουδιστή Χρήστο Δάντη, ωστόσο κανείς από τους δυο δεν είχε προβάλλει το δεσμό τους χωρίς όμως να παίζουν και «κρυφτό».

Σε ένα από τα έπαθλα επικοινωνίας που είχε κερδίσει η ομάδα της Ασημίνας Χατζηανδρέου στο Survivor, με μεγάλη της έκπληξη αντίκρισε τον αγαπημένο της στην οθόνη ο οποίος της είχε στείλει μήνυμα. Με αυτόν τον τρόπο, η σχέση του ερωτευμένου ζευγαριού βγήκε και επίσημα στο… φως.

Μάλιστα ο τραγουδιστής, δεν δίστασε κατά τη διάρκεια του ημιτελικού του Survivor να της τραγουδήσει «Σ’αγαπώ» μπροστά στις κάμερες. Μια κίνηση η οποία συγκίνησε ιδιαίτερα την νεαρή παίκτρια.

Φυσικά, δεν λείπουν και τα αρνητικά σχόλια για την σχέση αυτή, τα οποία αναφέρονται στη διαφορά ηλικίας που έχει το ζευγάρι. Πώς αντιδρά η Ασημίνα Χατζηανδέου στα αρνητικά σχόλια;

Η αθλήτρια έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και μίλησε για τη σχέση της με τον Χρήστο Δάντη, εξήγησε τι ήταν αυτό που την έκανε να τον ερωτευτεί ενώ αναφέρθηκε και στη διαφορά ηλικίας τους.

«Είμαστε μαζί, ναι. Στον Χρήστο με κέρδισε το πόσο αγνός και προσγειωμένος είναι. Δεν μου αρέσει η δηθενιά και είναι δύσκολο στο χώρο των «famous» να μην υπάρχουν. Εκείνου του άρεσαν τα απλά. Αυτή είναι και η ουσία της ζωής άλλωστε» ανέφερε αρχικά η πρώην παίκτρια του Survivor.

«Η σχέση μου με τον Χρήστο δεν επηρεάζει τη ζωή μου αρνητικά, ίσα ίσα από την αρχή που τον γνώρισα πετυχαίνω τους στόχους μου και βελτιώνομαι σε όλους τους τομείς» είπε στην συνέχεια και σε ότι αφορά τη διαφορά ηλικίας τους, η Ασημίνα Χατζηανδρέου είπε: «Δεν με στεναχωρεί τίποτα, δεν ακούω κανέναν, ο καθένας έχει την άποψή του, το σωστό και το λάθος δεν μπορεί να το κρίνει κανείς. Είσαι κάπου, περνάς καλά, ζεις το τώρα».