Πρόβλημα υγείας αντιμετωπίζει ο Γιώργος Δασκαλάκης ο οποίος βρέθηκε στο κρεβάτι του νοσοκομείου.

Ο τραγουδιστής, μέσω μιας σειράς αναρτήσεων ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook πως ο οργανισμός του τον τελευταίο μήνα «χτυπούσε» καμπανάκι και εκείνος δεν άκουγε με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με οξυγόνο.

Λίγη ώρα αργότερα, φίλη του Γιώργου Δασκαλάκη ενημέρωσε πως χρειάζονται πολλές φιάλες αίμα.

«Καλημέρα Αγάπες μου!!! Δεκαέξι χρόνια ζητούσα από τον οργανισμό μου… μου έδινε και του έδινα…άλλα κάποια στιγμή σταμάτησε να δίνει… Εδώ και ενάμιση μήνα άκουγα ένα καμπανάκι αλλά αδιαφόρησα!!! Και τώρα μπουμ!!! Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που φοβάμαι τόσο πολύ… Μέχρι αύριο το μεσημέρι θα έχουμε τα μαντάτα.. Θεέ μου βάλε το χέρι σου», έγραψε στο Facebook στις 3 Αυγούστου, αγωνιώντας για την υγεία του ο Γιώργος Δασκαλάκης.

Δυστυχώς, λίγες ώρες αργότερα, ο Γιώργος Δασκαλάκης κατέληξε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου «Ανδρέας Παπανδρέου».

«Πρώτη φορά στο ασθενοφόρο. Μας πρόλαβε… Θεέ μου βοήθα με», έγραψε, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία στην οποία αναπνεύει με τη βοήθεια οξυγόνου. 

Στη συνέχεια ο Γιώργος Δασκαλάκης ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους ότι αντιμετωπίζει αναπνευστικά προβλήματα και έχει πολύ χαμηλό οξυγόνο.

«Αγάπες μου να σας έχει ο θεός καλά για αυτό το συγκινητικό ενδιαφέρον σας!!! Απλά το προλάβαμε στο 89!!! Είναι δύσκολη η κατάσταση αλλά με τη βοήθεια του ΘΕΟΥ και της επιστήμης θα τα καταφέρουμε!!! Εγώ δεν θα ανεβάσω άλλη φωτογραφία έτσι όπως είμαι Μόλις καλυτερεύσουν τα πράγματα τότε πάλι! Θα ανεβάζουμε τραγουδάκια παλιές φωτό γιατί αυτή τη στιγμή θέλουμε θετική ενέργεια!!! Ο ΘΕΟΣ μαζί μας!!! Καλό ξημέρωμα να έχουμε», έγραψε ως λεζάντα στην ανάρτησή του. 

Μάλιστα χθες μια φίλη του Γιώργου Δασκαλάκη ενημέρωσε ότι χρειάζεται πολλές φιάλες αίματος.