Οι φήμες πως ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους, έχουν «φουντώσει» για τα καλά και η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να μάθει τι ακριβώς συμβαίνει και γι’ αυτό ρώτησε τον συνεργάτη της χωρίς δισταγμό. «Να ρωτήσω κάτι; Περνάει η σχέση σας κρίση;» ρώτησε ευθέως η Κατερίνα Καινούργιου στον «αέρα» της εκπομπής «Super Κατερίνα» το πρωί της Παρασκευής (17/06).  

«Με έχει χωρίσει και δεν το έχω καταλάβει!» είπε με χιούμορ ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και τα γέλια ακούστηκαν σε όλο το πλατό. «Είστε καλά;» επέμεινε η παρουσιάστρια.

«Μια χαρά είμαστε. Το ότι είμαστε ένα ζευγάρι που λίγο πειράζουμε ο ένας τον άλλον δε σημαίνει κάτι. Σε κανένα ζευγάρι δεν είναι όλα ρόδινα…» είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και συνέχισε, αναφερόμενος στην μικρή περιπέτεια υγείας που πέρασε η αγαπημένη του και βρέθηκε στο νοσοκομείο.

Το σχόλιο για την περιπέτεια υγείας της Ιωάννας Τούνη

«Δεν πίνουμε νεράκι, δεν προσέχουμε τον εαυτό μας… Επειδή έφτιαξε και ο καιρός πρέπει να βγαίνουμε όλο και περισσότερο έξω, να καταλαβαίνουμε τα όριά μας. Γενικά όταν είσαι και ένας άνθρωπος που είσαι συνέχεια σε ένα αεροπλάνο, έχεις πολλές δουλειές, πολλές υποχρεώσεις και θέλεις να τα προλαβαίνεις όλα, ο οργανισμός σου κάποια στιγμή…» είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου για την υπερκόπωση που οδήγησε την influencer στο νοσοκομείο.

Σε ότι αφορά τα διαφορετικά γούστα που έχει με την Ιωάννα Τούνη, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου εξήγησε το λόγο που κάποιες φορές επιλέγουν να κάνουν χωριστά διακοπές.

«Εγώ το πολύ lifestlyle η αλήθεια είναι ότι δεν το θέλω. Έναν άνθρωπο όμως που τον έχω γνωρίσει έτσι, τον σέβομαι. Αφού της αρέσει και εμένα δε με ενοχλεί, είναι λογικό να πάει με τους φίλους της και να περνάει καλά. Γιατί να ζηλέψω;» είπε.