Η Έλλη Τρίγγου, η «Ασημίνα» της τηλεοπτικής επιτυχίας των τελευταίων ετών «Άγριες Μέλισσες» βρέθηκε στην παρέα της εκπομπής «Αυτός και ο Άλλος» της ΕΡΤ με τους Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσο, την Τρίτη (14/6), λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Μιλώντας για τη σειρά του ANT1 η Έλλη Τρίγγου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «οι Άγριες Μέλισσες”, ναι, θα τελειώσουν φέτος. Δεν θα ήταν κρίμα να έχει και τέταρτο χρόνο αυτή η σειρά; Τρία χρόνια τα έχουμε δει όλα! Όλα όμως! Τους έρωτες, τις περιπέτειες του Διαφανίου, τους σκοτωμούς, τα φονικά, τα πολιτικά. Τι άλλο θα βλέπαμε τον τέταρτο χρόνο; Θα ήταν κρίμα για κάτι τόσο όμορφο».

Νομίζω πως δεν θα συνέχιζα εγώ και τέταρτη σεζόν. Είμαι πλήρης από αυτό, είμαι πάρα πολύ γεμάτη. Ο ρόλος μου δεν θα μου λείψει γιατί θα τον έχω πάντα κάπου φυλαγμένο, θα τον θυμάμαι άρα με έναν τρόπο δεν θα τον χάσω. Τον έχω χορτάσει επίσης τον ρόλο μου οπότε νιώθω καλά.

Ο κύκλος αυτός για μένα κλείνει πολύ όμορφα. Είναι πολύ ωραίο να ολοκληρώνονται τα πράγματα γιατί αυτό επιτρέπει σε κάτι άλλο να ξεκινήσει. Αν μένουν όλα λίγο μετέωρα είναι σαν να φρενάρεις την διαδικασία» συμπλήρωσε η Έλλη Τρίγγου στο late night της δημόσιας τηλεόρασης. «Στο τέλος θέλω το χωριό μας να μην γίνει αεροδρόμιο, να μείνουμε στην ησυχία μας και να συνεχίσει η Ασημίνα να γράφει που της αρέσει η δημοσιογραφία. Να ζει όμορφα και ωραία με όποιον και όπου νιώθει καλά» κατέληξε.

Αναφέρθηκε στα κοινά στοιχεία που έχει με την Ασημίνα, αλλά και για το πόσο στην αρχή δεν καταλάβαινε τον ρόλο της και δεν μπορούσε να ταυτιστεί μαζί της

Δήλωσε φαν του «Σασμού», αποκάλυψε τι θα της λείψει τώρα που η σειρά που την ανέδειξε φτάνει στο τέλος της, αλλά και τις νέες προκλήσεις που έχει μπροστά της, καθώς αυτό το καλοκαίρι υποδύεται την Αντιγόνη και μάλιστα στην Επίδαυρο.

Η ηθοποιός μίλησε για το metoo, αν έχει υποστεί κακή συμπεριφορά από σκηνοθέτη, για το αν προσλαμβάνονται ηθοποιοί με βάση το προφίλ τους στο Instagram αλλά και την άποψή της για τον γάμο.

«Κάνω μια δουλειά που έχει και άγχος και πίεση. Δεν έχω βιώσει ακραίες καταστάσεις. Όλα καλά. Έχουν φροντίσει η προηγούμενη γενιά ηθοποιών να μας προστατεύσουν».

Για τα social media είπε:

«Υπάρχουν άνθρωποι που είναι επαγγελματίας στα social media, κάποιοι ζουν από αυτό.

Μπορεί και να συμβαίνει να παίρνουν δουλειές με βάση τους followers. Στο θέατρο νομίζω ότι δεν ισχύει τόσο πολύ.

Μας έχει κατακλύσει αυτό το πράγμα. Δεν το καταλαβαίνω.

Followers έχω καμπόσους, με τις Μέλισσες ανέβηκαν.

Το συναντώ, ξέρω για τι πράγμα μιλάμε αλλά ξέρω ότι δεν έχει καμία σχέση με την αλήθεια.

Όποιος έχει πολλούς followers δεν σημαίνει ότι έχει το αντίστοιχο ταλέντο, ότι είναι τόσο υπέροχος άνθρωπος ή ότι είναι πάντα ευτυχισμένος όσο δείχνει. Ο,τιδήποτε δείχνει διαστρέβλωση της αλήθειας δημιουργεί έναν τρόμο.

Ξέρω ότι είμαστε σε μια πάρα πολύ ωραία στιγμή που έχει αλλάξει η έννοια ομορφιά, έχει ανοίξει αυτό και με ανακουφίζει. Είναι περισσότερο ενδιαφέρον. Είμαστε σε καλό δρόμο.

Μου αρέσει που αλλάζουν τα πράγματα, τρελαίνομαι».

«Είναι ηττοπαθές που έβαλα φραγμό στη θηλυκότητά μου για να αποφύγω τα φλερτ, είναι ένα από τα πλήγματα της πατριαρχίας. Όταν πρέπει να διαχειριστείς έναν κόσμο που θέλει κάπως να είσαι επειδή έχεις ένα φύλο παίρνεις κάποιους δρόμους. Κάποια στιγμή άρχισα να συμφιλιώνομαι με αυτό».

Η ηθοποιός μίλησε για τη στιγμή που κινδύνευσε σε πορεία για τον θάνατο του Γρηγορόπουλου.

Πόσο την έχει επηρεάσει η άποψή της για τον γάμο το γεγονός ότι οι γονείς της είναι χωρισμένοι;

«Ο γάμος είναι μια σύμβαση. Οι συμβάσεις γενικώς δεν με πολυενδιαφέρουν. Νομίζω περισσότερο με αποτρέπει το γεγονός των γάμων που βλέπω γύρω μου από το διαζύγιο των γονιών μου.

Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον γάμο. Καταλαβαίνω το ρομαντικό του πράγματος. Πιστεύω πάρα πολύ στο ότι δύο άνθρωποι ενώνονται. Είναι άλλο πράγματα.

Θα παρατούσα χθες τα πάντα για έναν έρωτα. Νομίζω το έχω κάνει. Γενικά μπορώ να τα τινάξω όλα στον αέρα για κάποιον καλό λόγο».

Θυμήθηκε επίσης τα παιδικά της χρόνια που τα πέρασε μεταξύ Πάτρας και Αθήνας, περιέγραψε τον εαυτό της ως παιδί, μίλησε για τις δουλειές που άλλαξε μέχρι να επιλέξει το θέατρο και αποκάλυψε τι την ώθησε να δώσει εξετάσεις στη δραματική σχολή και τι αναζητά μέσα από τη σχέση της με την υποκριτική.

Ο Θοδωρής Βαμβακάρης τώρα βρήκε τί κοινό έχει η Έλλη Τρίγγου με τον σκηνοθέτη της εκπομπής, κοινό το οποίο εντυπωσίασε την ηθοποιό!