Στην κάμερα της εκπομπής «Love It» παραχώρησε συνέντευξη ο Σπύρος Πώρος και παραδέχθηκε πως στις επόμενες εκλογές θα κατέβει υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ καθώς θεωρεί ότι έχει να προσφέρει πολλά στον τομέα του πολιτισμού.

«Έχω σκηνοθετήσει πολλά βίντεο κλιπ και με αγγλικό στίχο, και το τελευταίο τραγούδι του Νίκου Μακρόπουλου. Κάνω επιλεκτικά κάποια βίντεο κλιπ. Δεν κάνω κάποιο στόρι σύμφωνα με τους στίχους του τραγουδιού, κάνω ατμόσφαιρα», είπε αρχικά ο Σπύρος Πώρος.

Σε ερώτηση αν ισχύει ότι θα κατέβει υποψήφιος στις επόμενες εκλογές, ο φωτογράφος απάντησε θετικά και σχολίασε πως: «Οι άνθρωποι είναι πολιτικά όντα. Ζώντας σε μια κοινωνία, νομίζω ότι δεν μπορείς να μένεις αμέτοχος. Πιστεύω ότι σε αυτό που ήμουν αφοσιωμένος πάρα πολλά χρόνια, στον πολιτισμό, ότι έχω να προσφέρω πολλά μέσα από ένα φορέα».

Με το ΠΑΣΟΚ θα κατέβει υποψήφιος ο Σπύρος Πώρος ο οποίος γνωρίζει πως ενδέχεται να γίνει αντιπαθής με την απόφασή του αυτή. «Μπορεί να γίνω αντιπαθής αν ασχοληθώ με την πολιτική, αλλά δεν θα κατέβω σαν επαγγελματίας πολιτικός» είπε ο φωτογράφος.

Κλείνοντας, ο Σπύρος Πώρος ανέφερε: «Δεν μου έχουν κάνει πρόταση για το GNTM. Γνωρίζω τη Βίκυ Καγιά από 14 ετών, είμαστε φίλοι. Πιστεύω ότι η απόφαση να έχει μόνο γυναίκες μοντέλα είναι σωστή. Θα είναι πραγματικό μόντελινγκ και όχι ριάλιτι».