Την πρώτη του συνέντευξη μετά την αποβολή του από το Survivor παραχώρησε ο Γιώργος Κατσαούνης στην κάμερα του Love it του ΣΚΑΪ. Ο πρώην παίκτης του reality αναφέρθηκε στην σχέση του με τη Μυριέλλα Κουρεντή αλλά και τη φιλία με τον Τάκη Καραγκούνια η οποία έληξε άδοξα και κατέληξε σε καυγά με αποτέλεσμα την αποβολή του από το Survivor.

 «Η σχέση μου με τον Τάκη ξεκίνησε όμορφα, αλλά στη συνέχεια προέκυψε ανταγωνισμός στους στίβους μάχης. Η Ναυσικά άφησε τα παπούτσια της στην παραλία, πήγα να τα πάρω, μπερδεύτηκα και πήρα του Τάκη. Έτσι ξεκίνησαν όλα. Ο Τάκης νευρίασε και είπε μια κουβέντα “όποιος πήρε τα παπούτσια του γα… το σπίτι”. Είναι κάποιες κουβέντες που δεν λέγονται» είπε αρχικά ο Γιώργος Κατσαούνης.

«Μου ζήτησε συγγνώμη, αλλά η κουβέντα ήταν βαριά. Δεν θα πείραζα ποτέ τον Τάκη στην έξω ζωή, αλλά δεν θα ήθελα κιόλας να έχω σχέση με ένα άτομο που μου πρόσβαλε το σπίτι, την τιμή και την οικογένεια», είπε πρώην παίκτης του Survivor.

«Είχα συναισθήματα για τη Μυριέλλα»

Σε ότι αφορά την σχέση του με τη Μυριέλλα Κουρεντή, ο «Τσακατσούκας» απάντησε «Τώρα που βγήκα, δεν θα την πάρω τηλέφωνο, εφόσον έχει ένα φλερτ. Εγώ μόλις την είδα, μου άρεσε πάρα πολύ, την κυνήγησα. Μου άρεσε να κάνω κι εγώ τα δικά μου. Είχα συναισθήματα για εκείνη, όμως όταν είχε έρθει το έπαλο επικοινωνίας, ανέφερε κάποιον Τζον. Εμένα μου είχε πει ένα πουλάκι από την κόκκινη ομάδα ότι είχε φλερτ κι από εκείνη τη στιγμή, τα πήρα. Και πρόσβαλα το παιδί έξω, αλλά στην ουσία, ήταν η Μυριέλλα που τον πρόδωσε. Μετά μου έφυγε, το πήρα μόνο σαν προδοσία».

Η φιλία με την Ασημίνα Χατζηανδρέου

Όσο για τη φιλία του με την Ασημίνα Χατζηανδρέου, δήλωσε: «Είχαμε δεθεί από τα κάστινγκ. Είχε τσαμπουκά και μου άρεσε. Με απογοήτευσε, ήθελε να περνάει πάντα το δικό της κι άλλαζε συμπεριφορά. Εκείνη έστρεφε τη Σοφιάννα εναντίον των παικτών. Ανακάτευε τα πράγματα συνέχεια».