«Έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση, το αντιμετώπισα με θάρρος και θράσος και εκείνη την στιγμή και την επόμενη ημέρα» εξομολογήθηκε η Αγγελική Ηλιάδη στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» το πρωί της Δευτέρας (21/03). Ποιες ήταν όμως οι κινήσεις που έκανε στην συνέχεια η τραγουδίστρια;

«Ενημέρωσα την εταιρία για τον άνθρωπο που έτυχε να είναι και παραγωγός μου. Δεν ξαναδούλεψε ποτέ. Όταν κάποια γυναίκα βρει τη δύναμη για να μιλήσει θα το κάνει, δεν υπάρχει κανένα χρονικό περιθώριο», είπε αρχικά η Αγγελική Ηλιάδη.

Η συμμετοχή στη «Φάρμα»

Για τη συμμετοχή της στη Φάρμα, η Αγγελική Ηλιάδη είπε: «Την απόφαση να μπω στη Φάρμα την πήρα με χαρά, ο τραυματισμός μού στοίχισε και βγήκα νωρίς. Τα παιδιά έχουν μεγαλώσει, είναι 8 ο μικρός και 17 ο μεγάλος. Δε με έχουν δει στη Φάρμα ούτε καν σε μονομαχία» ανέφερε η τραγουδίστρια.

Σε ότι αφορά την σχέση με τα παιδιά της, η Αγγελική Ηλιάδη τόνισε πως: «Έχω μια πολύ ειλικρινή σχέση μαζί τους, ό,τι και να έβλεπαν θα ήταν φυσιολογικό. Εγώ δε νιώθω και ποτέ δεν ένιωσα αμήχανα ή να αισθανθώ ενοχές (για την σχέση μου), το οποίο είναι άκρως φυσιολογικό. Να ενοχοποιήσουμε ένα φιλί;».

«Είχα διαταραχή πανικού, δική μου απόφαση ήταν να πάω σε ψυχίατρο για να πάρω φαρμακευτική αγωγή», είπε κλείνοντας η Αγγελική Ηλιάδη.