Την επιθυμία να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο εξέφρασε ο Τάσος Ξιαρχό προκειμένου να αγωνιστεί στους στίβους μάχης του Survivor, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» το πρωί της Πέμπτης (10/02). Μάλιστα, ο Τάσος Ξιαρχό παραδέχθηκε πως του είχε γίνει πρόταση να μπει στο Survivor όμως η συγκεκριμένη πρόταση αποσύρθηκε εξαιτίας του πρόσφατο συμβάντος.

Υπενθυμίζεται πως στις αρχές Νοεμβρίου του 2021, ο Τάσος Ξιαρχό είχε προκαλέσει την κινητοποίηση των Αρχών όταν εξαφανίστηκε, ενώ υπήρχε και υπόνοια πως έκανε απόπειρα αυτοκτονίας εξαιτίας της άσχημης ψυχολογικής κατάστασης που βρισκόταν τότε λόγω ενός χλευαστικού βίντεο που είχε δημοσιεύσει στα social media και είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στο πρόσωπο του.

«Με την Κόνι πήγαμε πρόσφατα για καφέ. Με την Κόνι μιλήσαμε προχθές το βράδυ, στείλαμε ωραία χαμογελάκια, οπότε απαλύνεται. Το 2022, λέει, φέρνει παλιές γνωριμίες σε νέα εδάφη», είπε αρχικά ο Τάσος Ξιαρχό.

Τάσος Ξιαρχό: Του έγινε πρόταση για το Survivor αλλά η παραγωγή… φοβήθηκε

Για το Survivor, ο Τάσος Ξιαρχό είπε: «Θα ήθελα κάποια στιγμή να πάω στο Survivor, αλλά νομίζω θα το κάνω μετά από χρόνια που θα είμαι λίγο πριν τη σύνταξη. Για το Survivor μου έχει γίνει πρόταση δύο φορές. Είχαμε μιλήσει και φέτος, αλλά ήταν πριν από το συμβάν και μετά φοβήθηκαν».