Η Ιωάννα Τούνη έκανε τη μεγαλύτερη αλλαγή στην εμφάνισή της. Την γνωρίσαμε ξανθιά με πολύ μακριά πλούσια μαλλιά. Πριν λίγο καιρό επέλεξε να κάνει μία μικρή αλλαγή και αποχωρίστηκε το μακρύ μαλλί που την είχε χαρακτηρίσει και το έκανε ένα κοντό ίσιο καρέ.

Αυτή τη φορά η Ιωάννα Τούνη έκανε και μια πιο μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της. Δεν είναι πια ξανθιά. Τόλμησε να αλλάξει το χρώμα των μαλλιών της και το μοιράστηκε με τους followers της, μέσα από ένα story στoν προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η instagramer και επιχειρηματίας επισκέφτηκε το κομμωτήριο και έκανε μία ριζική αλλαγή στα μαλλιά της που επηρέασε και την εξωτερική της εμφάνιση.

Αν και όλοι την ήξεραν ως μία ξανθιά εντυπωσιακή γυναικά με το βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τα ανέτρεψε όλα.

«Περιμένω εντυπώσεις… έλα έχετε πάθει σοκ! Δεν είναι φίλτρο μαλλιών παιδιά, είναι τα μαλλιά μου. Αυτά εδώ είναι τα μαλλιά μου… για πείτε! Για λίγο είναι…» είπε στο instagram story της και έδειξε το τελικό αποτέλεσμα των μαλλιών της.

Όπως θα δείτε στο ακόλουθο βίντεο, άφησε το ξανθό χρώμα με το οποίο μας συστήθηκε και υιοθέτησε ένα σε χάλκινη απόχρωση.