Το εργασιακό bullying που έχει δεχθεί αποκάλυψε ο ηθοποιός, Νίκος Ορφανός, λέγοντας συγεκριμένα ότι ήρθε αντιμέτωπος με λεκτική βία μπροστά σε όλον τον θίασο, αλλά ότι κατάφερε να διαχειριστεί το γεγονός.

«Είχα εργασιακό bullying, ήταν ένα επεισόδιο που το χειρίστηκα. Είχα δεχθεί λεκτική βία μπροστά σε όλο τον θίασο, που έδειχνε μια ανασφάλεια δική του, έκανα τη δουλειά μου και πήγα παρακάτω. Ένας ηθοποιός είναι ευάλωτος όταν αντιμετωπίζει κακοποιητικές συμπεριφορές όταν έχει κλείσει δουλειές για τη σεζόν» τόνισε ο ηθοποιός σε συνέντευξή του στο «Mega Καλημέρα».

«Επιπλέον, υπάρχουν άτομα που δεν μπορώ να ξανασυνεργαστώ, είναι 4-5. Πρώτα ρωτάω ποιοι είναι οι συντελεστές και μετά τα λεφτά» πρόσθεσε ο Νίκος Ορφανός.

«O ρόλος που ταλαντεύτηκα ήταν αυτός στο “Μπαμπά μην τρέχεις”, αλλά τον λάτρεψα. Δεν είχα ποτέ ακριβές απολαβές, κινήθηκα σε μια κανονικότητα, δεν ήμουν ποτέ πρώτο όνομα. Όποιος έδωσε αμοιβές τύπου 10.000 το επεισόδιο σε ηθοποιό, θα πρέπει να τα κλαίει», συμπλήρωσε.

«Η πατρότητα ήρθε λίγο πριν καλογερέψω, στα 45 μου»

Ο Νίκος Ορφανός μίλησε για την πατρότητα που τού άλλαξε τη ζωή, αλλά και τη σύζυγό του.

«Η πατρότητα ήρθε λίγο πριν καλογερέψω, στα 45 μου, αλλά είναι καλυτέρα να γίνεις μεγάλος πάρα καθόλου. Ο γιος μου με βλέπει στο θέατρο, όφειλε να γνωρίζει, γιατί απορούσε γιατί λείπω τα βραδιά», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Η σύζυγος μου είναι μια πολύ ωραία γυναικά και με αποδέχθηκε, με τους γάτους μου. Είχα αποφασίσει ότι θα μείνω μονός στη ζωή, ήρθε αυτός ο άνθρωπος και είπα “όπου μας βγάλει”» πρόσθεσε.