Προβλήματα, προβλήματα, προβλήματα… Ο Τζόνι Ντεπ τρέχει και δε φτάνει τις τελευταίες ημέρες, μετά το θέμα που προέκυψε με τα δυο του σκυλάκια, τα οποία απειλούνται με απέλαση από την Αυστραλία.

Η ιστορία έχει ως εξής. Ο μέγα σταρ, μετέβη στην χώρα των καγκουρό προκειμένου να γυρίσει τη πέμπτη συνέχεια των «Πειρατών της Καραϊβικής». Ο 51χρονος ηθοποιός, μετέβη στη χώρα με ιδιωτικό τζετ συνοδευόμενος από τη φρέσκια σύζυγό του Amber Heard, αλλά και τα δυο σκυλάκια τους, Boo and Pistol.

Ωστόσο, αυτό φαίνεται ότι εξόργισε τις αρχές της χώρας, και δη τον υπουργό Γεωργίας Barnaby Joyce, ο οποίος έστειλε τελεσίγραφο στο λαμπερό ζευγάρι, να στείλει πίσω στις ΗΠΑ τα δυο Γιορκσάιρ-Τεριέ. Γιατί διαφορετικά θα θανατωθούν. Ο Joyce, αναφέρει ότι ο Ντεπ δεν έλαβε την απαραίτητη άδεια και πέρασε τα δυο τετράποδα κρυφά στη χώρα.

«Αποφάσισε να φέρει στη χώρα μας δύο σκύλους, χωρίς να λάβει τα απαραίτητα πιστοποιητικά και την απαιτούμενη άδεια. Ουσιαστικά, τα έφερε στη χώρα κρυφά. Γνωρίζουμε πως τα έφερε στη χώρα γιατί τον εντοπίσαμε να τα πηγαίνει σε κέντρο περιποίησης κατοικίδιων ζώων», σχολίασε στα τοπικά μίντια ο υπουργός. Ο Joyce, έστειλε τελεσίγραφο 50 ωρών στον ηθοποιό…

Τα δυο σκυλάκια στην Αυστραλία

Ο Barnaby Joyce