Τις δηλώσεις που έκανε πρόσφατα ο Κωνσταντίνος Τζούμας στο «Πρωινό» σχετικά με τις γυναικοκτονίες και πως στην Ελλάδα οφείλονται σε ένα βαθμό στη φλυαρία των γυναικών θέλησε να σχολιάσει ο Νίκος Μουτσινάς στον «αέρα» της εκπομπής του «Καλό μεσημεράκι». Οι δηλώσεις αυτές του Κωνσταντίνου Τζούμα προκάλεσαν αντιδράσεις.

Ο παρουσιαστής, αφού άκουσε προσεκτικά τα όσα είπε ο Κωνσταντίνος Τζούμας τόνισε πως δεν χρειάζεται να έχουμε όλοι άποψη για όλα και πως φαντάζεται ότι ο ηθοποιός έκανε προσπάθεια να «μαζέψει» τις δηλώσεις του.

«Ο κύριος Τζούμας έκανε μια “εξαιρετική” δήλωση. Ωραίο! Το στηρίζεις και στο δικαστήριο, να πεις… ότι έχει πει ο κύριος Τζούμας. Και σου απαντάει και ο Πρόεδρος ότι “σας καταλαβαίνω, στη θέση σας κι εγώ θα τη σκότωνα”. Πάρα πολύ ωραία, εξαιρετικές απόψεις. Φαντάζομαι βγήκε να το μαζέψει αυτό» ανέφερε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς.

«Να κάτσουμε και λίγο στ’ αβγουλάκια μας»

«Δεν είναι και να πεις πολλά πράγματα γιατί νομίζω πως ασχολούμαστε λίγο παραπάνω με μια προσωπική άποψη. Δεν εκπροσωπεί κάποιον, τον εαυτό του μόνο. Είπε αυτό που είχε να πει, θα μπορούσαν να μην τον καλέσουν και οι υπόλοιπες εκπομπές και να τα ξαναπεί. Καταλαβαίνουμε ποια είναι η πραγματικότητα, όπου δίνεις focus αυτό μεγεθύνεται.

Άμα βγαίνει ο καθένας και λέει την άποψή του δεν μας ενδιαφέρει. Και γιατί τον ρώτησαν; Γιατί να το πει; Γιατί πρέπει να τοποθετούμαστε όλοι για όλα; Δεν χρειάζεται να έχουμε όλοι άποψη. Να κάτσουμε και λίγο στ’ αβγουλάκια μας», πρόσθεσε στην συνέχεια ο Νίκος Μουτσινάς.