Η πρώην πορνοστάρ Mia Khalifa πυροδότησε πλήθος συζητήσεων με ένα βίντεό της στο TikTok στο οποίο αφενός παραδέχεται ότι έχει κάνει αυξητική στήθους, αφετέρου απευθύνεται στη μέλλουσα κόρη της (όποτε και αν έρθει αυτή) επισημαίνοντάς της ότι θα χρειαστεί περίπου 13.000 δολάρια αν θέλει να φτιάξει το στήθος της και να μοιάζει με της ίδιας.

Ένα βίντεο της Mia Khalifa σχετικά με το «μελλοντικό» κοριτσάκι της έχει συγκεντρώσει πάνω από 9 εκατομμύρια προβολές στο TikTok από το πρωί της Τετάρτης. Στο πλέον viral κλιπ, με λεζάντα «Sorry babes» η 28χρονη κάνει μια συζήτηση μεταξύ του εαυτού της και των μελλοντικών απογόνων της.

«Μαμά, ανυπομονώ να σου μοιάσω όταν μεγαλώσω», λέει η φανταστική κόρη. Η Khalifa, η οποία έχει 30,2 εκατομμύρια ακολούθους TikTok, απαντά: «Η μαμά ξόδεψε 13.000 δολάρια για το στήθος της και 15.000 δολάρια για τη μύτη της, οπότε καλύτερα να αρχίσετε να κάνετε οικονομία».

Οι αντιδράσεις των χρηστών και οι απορίες

«Πάντα πίστευα ότι ήταν αληθινά και φαίνονται τόσο καλά με τον πιο αξιοσέβαστο τρόπο», αναφώνησε ένας follower της. «Περιμένετε, δεν είναι αληθινά;» είπε ένας άλλος έκπληκτος θαυμαστής.

Ωστόσο, ένας χρήστης εξέφρασε την απορία πώς η Mia Khalifa μπορούσε να αντέξει οικονομικά τόσο ακριβές πλαστικές μιας και όπως όπως έχει παραδεχθεί η ίδια κέρδισε μόνο 12.000 δολάρια ως πορνοστάρ.

Η Mia Khalifa έφτασε στα διεθνή πρωτοσέλιδα ισχυριζόμενη ότι έλαβε απειλές θανάτου από τον ISIS το 2018 για μια σκηνή που γύρισε φορώντας χιτζάμπ.

«Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι μαζεύω εκατομμύρια από πορνό», αποκάλυψε το 2019. «Έβγαλα συνολικά περίπου 12.000 δολάρια στη βιομηχανία και δεν είδα ξανά ούτε μια δεκάρα μετά από αυτό. Η δυσκολία εύρεσης μιας κανονικής δουλειάς μετά την παραίτηση από το πορνό ήταν… τρομακτική», είχε σχολιάσει.