H Mia Khalifa είναι από τις πλέον αναγνωρίσιμες και διάσημες πορνοστάρ παγκοσμίως. Έχει αφήσει πίσω της την καριέρα στη βιομηχανία του πορνό καθώς και σε αυτή την επιλογή της ήταν αντισυμβατική. Ενώ έφτιαξε το όνομα της πρωταγωνιστώντας σε ταινίες ερωτικού περιεχομένου, τώρα ακολουθεί καριέρα αθλήτριας.

Ωστόσο η ίδια η επιλογή επαγγέλματος αλλά και ο ασυμβίβαστος τρόπος ζωής της ως πορνοστάρ (είχε εμφανίστηκε σε ερωτικές περιπτύξεις, φορώντας χιτζάμπ) είχε εξοργίσει τους φανατικούς ισλαμιστές ανά την υφήλιο.

Όπως καταγγέλλει η χυμώδης Λιβανέζα στην Washington Post, συνεχίζει να δέχεται απειλητικά για τη ζωή της μηνύματα από τους εξτρεμιστές. Κάποια από αυτά μάλιστα είναι και αρκετά περιγραφικά μιας και οι τζιχαντιστές είχαν χρησιμοποιήσει χοντροκομμένα τις γνώσεις τους στο photoshop για να «πειράξουν» φωτογραφίες της ώστε να την δείχνουν αποκεφαλισμένη.

μια καλίφα2

Η Khalifa αναφέρει ότι αρνείται να ενδώσει στον φόβο που θέλουν να της προκαλέσουν: «Επεξεργάστηκαν ψηφιακά φωτογραφίες μου και με εμφάνισαν αποκεφαλισμένη, απειλώντας με ότι οι εικόνες αυτές θα γίνουν πραγματικότητα. Με ανησυχεί το γεγονός αλλά προσπαθώ να μην το δείχνω, γιατί δεν πρέπει να δείξω αδυναμία. Αυτό ακριβώς επιδιώκουν. Προσπαθώ να το αφήσω πίσω μου αλλά μετά από λίγο δεν γίνεται να μη σε επηρεάσει».

Και συνέχισε αναφέροντας: «Όταν ξεκινάς την καριέρα σου έχοντας το Ισλαμικό Κράτος να σε απειλεί με αποκεφαλισμό, πολύ λίγα πράγματα μπορούν να σε τρομάξουν στην πορεία».

μια καλίφα

Η 24χρονη Λιβανέζα, που διαμένει μόνιμα στις Ηνωμένες Πολιτείες, έχει σταματήσει την κινηματογραφική της καριέρα ενώ έχει 1.780.000 ακολούθους στο Twitter.