Σε μια προσωπική εξομολόγηση προχώρησε η Ελένη Μενεγάκη στη διάρκεια της εκπομπής της στο Mega. Αφορμή η συνέντευξη που παραχώρησε η πρωταγωνίστρια στη σειρά «Άγριες Μέλισσες», Μαρία Κίτσου, για τη μάχη της με την κατάθλιψη.

«Ήμουν σε ξεκίνημα εγκυμοσύνης, τριών μηνών, δεν προχώρησε η εγκυμοσύνη -το συζητάω γιατί είναι γνωστό και έγινε πάρα πολλά χρόνια πριν-, ήταν πολύ θλιβερό για μένα, γιατί θυμάμαι και την ημέρα, ήταν του Αγίου Βαλεντίνου. Και όμως πήγα το πρωί από το νοσοκομείο δίπλα στο πλατό του ΑΝΤ1 που ήταν τότε στο Μαρούσι, ήμουν ερείπιο ψυχολογικά, θρηνούσα πραγματικά, αλλά έπρεπε να είμαι εκεί», εξομολογήθηκε η Ελένη Μενεγάκη.

«Δεν μπορούσα να το μοιραστώ με κάποιον, κανείς δεν ήξερε τι μου συμβαίνει, ούτε καν ότι είμαι έγκυος, τίποτα. Μου ήταν τρομερά δύσκολο. Φαντάζομαι θα μου ήταν ακόμα πιο δύσκολο αν με ρωτάγανε “όλοι τι έχεις;”», συνέχισε η παρουσιάστρια.

Μαρία Κίτσου: «Είχα φτάσει στο σημείο να μην θέλω να βλέπω άνθρωπο»

Σε συνέντευξή της στο Mega, η ηθοποιός Μαρία Κίτσου δήλωσε πως «η ζωή είναι ένας στρόβιλος. Έχει τα πάνω της, τα κάτω της, τα άσχημα της, τα ευχάριστα της. Έχει επιτυχίες και δραματικά γεγονότα αλλά το θέμα είναι να αγαπάς τον στρόβιλο. Δεν υπάρχει άλλη ευτυχία παρά μόνο ζωή και πρέπει να την αγαπάς με ότι κι αν σου φέρει».

Η ίδια συμπλήρωσε πως «βεβαίως και έχω συμβουλευτεί ειδικό. Και ψυχοθεραπεία έχω κάνει στο παρελθόν και κάνω ακόμα. Νομίζω πως θα έπρεπε να έχουμε έναν σύμβουλο με το που γεννιόμαστε. Δεν γίνεται αλλιώς, η ζωή είναι μια τρέλα».

«Φυσικά και το καταλάβαινα, ήταν πολύ δύσκολο. Ένιωθα πραγματικά ότι έχω βουλιάξει και είχα φτάσει στο σημείο να μην θέλω να βλέπω άνθρωπο. Πάντα υπήρχε όμως η κραυγή για ζωή και η κραυγή για βοήθεια, δεν το πέρασα ποτέ μόνη μου», ανέφερε ακόμη η Μαρία Κίτσου.

«Ζητούσα από τους δικούς μου ανθρώπους να με στηρίξουν, έκανα την θεραπεία μου, την αγωγή μου και βγήκα από το σκοτάδι μου».