Πολύ σύσκολες ώρες για την τραγουδίστρια Jessie J, αφού όπως αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, έχασε το μωρό της.

Συγκεκριμένα, ανάρτησε μία φωτογραφία, όπου κρατάει στα χέρια της ένα θετικό τεστ εγκυμοσύνης και με μία μακροσκελή ανάρτηση έκανε γνωστό στους διαδικτυακούς της φίλους ότι απέβαλε.

Η διάσημη τραγουδίστρια, όπως τόνισε, ήθελε από πάντα να γίνει μαμά κι έτσι πήρε την μεγάλη απόφαση να κάνει ένα μωρό μόνη της.

«Χθες το πρωί γελούσα με μια φίλη μου λέγοντας της: “σοβαρά πώς θα δώσω συναυλίαστο Λος Άντζελες αύριο το βράδυ χωρίς να πω σε όλο το κοινό ότι είμαι έγκυος;”. Μέχρι χθες το απόγευμα φοβόμουν στην σκέψη ότι πρέπει να ολοκληρώσω την συναυλία χωρίς να σπάσω», γράφει στην αρχή της ανάρτησής της.

Στην συνέχεια, εξηγεί πως όταν επισκέφτηκε τον γιατρό της για τον 3ο υπέρηχο, την ενημέρωσαν πως ο καρδιακός παλμός του βρέφους δεν ακούγεται. «Αφού πήγα για 3ο υπέρηχο, μου είπαν ότι δεν υπήρχε πλέον καρδιακός παλμός. Αυτό το πρωί, νιώθω ότι δεν έχω κανέναν έλεγχο των συναισθημάτων μου. Μπορεί να μετανιώσω που το δημοσίευσα. Μπορεί και όχι. βασικα δεν ξερω. Αυτό που ξέρω είναι ότι θέλω να τραγουδήσω απόψε», αναφέρει η Jessie J.

Το μήνυμά της στις γυναίκες

Στο τέλος, η τραγουδίστρια απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες του κόσμου, λέγοντάς τους ότι «Γνωρίζω ότι εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο έχουν νιώσει αυτόν τον πόνο και πολύ χειρότερο. Νιώθω κοντά σε όσες από εσάς γνωρίζω αλλά και σε όσες δεν γνωρίζω».