Για τη ζωή του μετά το παιδί μίλησε στην κάμερα του MEGA Καλημέρα ο Χρήστος Βασιλόπουλος, μιλώντας και για τον δικό του πατέρα. «Η ζωή μου με το παιδί άλλαξε 180 μοίρες. Όλες οι αποφάσεις έχουν να κάνουν σχετικά με το παιδί. Δεν αλλάζω μόνο πάνες, όλες τις ημέρες έχω αναλάβει την πρωινή ρουτίνα. Είπαμε το γιο μου Απόλλωνα, γιατί είναι ο θεός του φωτός, της τοξοβολίας, της μουσικής, της ποίησης. Ήμουν πάντα έτοιμος να κάνω παιδιά, ήθελα να φτιάξω και τα δικά μου άλυτα προβλήματα με τον πατέρα μου» είπε.

«Το μεγαλύτερο δώρο του πατέρα μου ήταν ότι ήταν παράδειγμα προς αποφυγή, κάτι που δεν έπρεπε να γίνω ποτέ στη ζωή μου» πρόσθεσε.

«Γάμο δε θα δούμε, γιατί ήμουν παντρεμένος, έχω χωρίσει, δε νομίζω ότι τη Σάρα την αφορά να γίνει νύφη. Με τη σύντροφό μου γνωριστήκαμε μέσα από πλατφόρμα γνωριμιών» είπε.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στη ζωή του στην Αμερική. «Ήρθα στην Ελλάδα για τα γυρίσματα της Γης της Ελιάς. Ήθελα πάντα να συνεργαστώ με τον Αντρέα Γεωργίου. Κάτι μέσα μου με τράβαγε να φύγω μακριά από την Ελλάδα, έκανα σκέψεις πώς θα είμαι σε 10 χρόνια. Πολλοί συνάδελφοι μού είπαν που πας, είσαι τρελός, δε σε ξέρει κανείς στο Λος Άντζελες. Στην Αμερική δούλεψα σαν πορτιέρης, μου έδωσε ώθηση και με προσγείωσε. Όταν ήμουν πορτιέρης ήρθε η Ντρου Μπάριμορ, δεν την κοίταξα και της ζήτησα ταυτότητα» είπε.