Πόσο ωραίο θα ήταν να είχες πατέρα έναν μουσικό θρύλο; Η Λιβ Τάιλερ μεγάλωσε σε μια τέτοια πραγματικότητα -μεγαλωμένη από τη μητέρα της, τραγουδίστρια, μοντέλο και Playmate του Playboy, Bebe Buell, και τον άντρα που πίστευε ότι ήταν ο πατέρας της -τον τραγουδοποιό, τραγουδιστή και παίκτη διάφορων μουσικών οργάνων Todd Rundgren.

Σύμφωνα με το Biography, το όνομα της Λιβ Τάιλερ ήταν αρχικά Liv Rundgren και ήταν ικανοποιημένη τόσο με την ζωή της, όσο και με το όνομά της. Μέχρι που μια μέρα, όταν σε ηλικία 11 ετών, κοίταξε μια αφίσα των Aerosmith στον τοίχο του δωματίου της. Οι ομοιότητες στην εμφάνιση με τον frontman του συγκροτήματος, Στίβεν Τάιλερ, ήταν πολύ εντυπωσιακές για να αγνοηθούν, αναφέρει το grunge.com. Είχε γνωρίσει τον Τάιλερ όταν ήταν 8 ετών και, ήδη, από τότε κάτι την είχε τραβήξει πάνω του.

Λιβ Τάιλερ - Στίβεν Τάιλερ

Στίβεν Τάιλερ: Πώς η κόρη του, Λιβ Τάιλερ, ανακάλυψε ότι ο frontman των Aerosmith είναι ο πατέρας της

Σύμφωνα με το grunge.com, η Λιβ είπε στον Guardian το 2017 ότι «Πρέπει να έχει να κάνει με τη χημεία με κάποιο τρόπο -DNA και γονίδια. Ένιωσα μια σύνδεση με πολύ δυνατό τρόπο όταν τον γνώρισα ως μικρό κορίτσι και δεν ήξερα γιατί στην αρχή, αλλά το κατάλαβα καλύτερα σχετικά γρήγορα».

Νιώθοντας κάποιο είδος σύνδεσης, η Λιβ ρώτησε στη συνέχεια τη μητέρα της για αυτό και η αλήθεια αποκαλύφθηκε: ο Τάιλερ ήταν ο πατέρας της. Φανταστείτε την έκπληξη της Λιβ όταν ανακάλυψε ότι ο άντρας που νόμιζε ότι ήταν ο θρύλος της ροκ μπαμπάς της δεν ήταν ο πραγματικός της πατέρας -αλλά ήταν ένας άλλος θρύλος της ροκ.

Λιβ Τάιλερ - Στίβεν Τάιλερ

Στίβεν Τάιλερ: Το σκοτεινό παρελθόν του τον κράτησε μακριά από την κόρη του

Η μυστικότητα σχετικά με την πατρότητα του Τάιλερ αποφασίστηκε όταν η Buell ήταν έγκυος στην κόρη της, εξηγεί το grunge.com. Ο Στίβεν Τάιλερ ήταν τοξικομανής εκείνη την εποχή και η Buell δεν ήθελε η κόρη της να μεγαλώσει γύρω από αυτή την επιρροή. Μίλησε στον Rundgren για την κατάσταση, και ως υποστηρικτικός τύπος, έβαλε το επώνυμό του στο πιστοποιητικό γέννησής της -εξ ου και μεγάλωσε ως Λιβ Rundgren στην αρχή.

Λιβ Τάιλερ - Στίβεν Τάιλερ

Ο Στίβεν και η Λιβ Τάιλερ είχαν μια πολύ ομαλή επανασύνδεση ως πατέρας και κόρη και η Λιβ άλλαξε το επίθετό της σε Τάιλερ, διατηρώντας, ωστόσο, το μεσαίο της όνομα ως Rundgren. Έκτοτε, η Λιβ έχει εμφανιστεί ακόμη και σε πολλά βίντεο των Aerosmith πριν κάνει το άλμα στη μεγάλη οθόνη σε ταινίες όπως οι «Αρμαγεδδών», «Ο Απίστευτος Χαλκ» και «Ο Βασιλιάς των Δαχτυλιδιών», μεταξύ πολλών άλλων.

Σύμφωνα με το Biography, η Λιβ αντιμετωπίζει και τους δύο άντρες ως πατέρες της. Και ενώ μερικοί άνθρωποι θα ήθελαν να έχουν ένα διάσημο πρόσωπο ως γονιό, η Λιβ Τάιλερ έχει δύο!