Η Έλλη Κοκκίνου σε τηλεοπτική της συνέντευξη μίλησε για τη συμμετοχή της στην κριτική επιτροπή του Greek Idol, τον Πέτρο Κωστόπουλο που της έκανε την πρόταση καθώς και για τη σχέση της με τη Ρούλα Κορομηλά.

«Παρακολουθούσα το Greek Idol και μου άρεσε. Ποτέ δεν είχα σκεφτεί να είμαι μέλος. Όταν με πήρε τηλέφωνο ο Πέτρος Κωστόπουλος και μου έκανε την πρόταση να βρίσκομαι στην παρέα τους, στην αρχή μου ακούστηκε λίγο περίεργο αλλά ύστερα από μία εβδομάδα που το συζήτησα και με δικούς μου ανθρώπους είπα το “ναι”».

Όπως παραδέχεται στην αρχή φοβήθηκε την έκθεση και το πώς θα αντιμετωπίσει τα παιδιά.«Δεν πρόκειται να κριτικάρω κάποιον. Θα αξιολογώ. Είμαι εν ενεργεία στη δουλειά αυτή και ξέρω πώς είναι να βρίσκεσαι σε αυτή τη θέση, να σε κρίνουν. Και εμείς κρινόμαστε κάθε φορά που ανεβαίνουμε πάνω στη σκηνή, ακόμα και οι πιο παλιοί. Ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο και πολλοί παράγοντες παίζουν ρόλο. Μπορεί να ‘ναι ο ήχος, ένα κρύωμα, η ψυχολογική διάθεση. Έτσι, θα συμβουλεύω τα παιδιά σύμφωνα με τις εμπειρίες μου».

Όσον αφορά την Ρούλα Κορομηλά, η τραγουδίστρια είπε πως κάποτε διατηρούσαν πιο προσωπικές σχέσεις. «Μου ‘χε δώσει το βήμα στην εκπομπή της και ήταν πολύ γλυκιά μαζί μου και είναι ακόμα». 

Τέλος μιλώντας για τον Πέτρο Κωστόπουλο, είπε: «Τον Πέτρο τον αγαπώ πολύ. Μου αρέσει ο τύπος του. Έχω κάνει τόσα εξώφυλλα και στα περιοδικά του, έχω βρεθεί και στα ραδιόφωνά του».