Για τη γνωριμία και τη σχέση της με τον σύζυγό της, Δημήτρη Μάζη, τα παιδιά τους αλλά και τη περίοδος που έμεινε εκτός δουλειάς μίλησε μεταξύ άλλων η Μπέτυ Μαγγίρα σε πρόσφατη τηλεοπτική της συνέντευξη.

«Με “προξενιό” γνωριστήκαμε. Ο Βλοντάκης μας γνώρισε, η “προξενίτρα”, που είναι και κουμπάρος μας», είπε αρχικά για τη γνωριμία της με τον σύζυγό της και συνέχισε: «Με είχε δει ο Δημήτρης σε ένα περιοδικό και του άρεσα! Έτσι όπως ξεφύλλιζε το περιοδικό με είδε και είπε “μ’ αρέσει αυτή η κοπέλα” και του είπε ο Αντώνης “την ξέρω”. Και με προξένεψε μετά από λίγο καιρό, γιατί τότε εγώ δεν ήμουν μόνη μου, και είμαστε μαζί τώρα δώδεκα χρόνια», είπε η Μπέτυ Μαγγίρα, καλεσμένη στην εκπομπή «Μίλα», το απόγευμα της Πέμπτης.

Μιλώντας για τη σχέση τους αλλά και τον τρόπο με τον οποίο καταφέρνουν να την κρατούν ζωντανή αποκάλυψε:

«Τα “αστεράκια” στη σχέση τα διατηρείς με κόπο, μόχθο, με πολλή δουλειά και ιδρώτα! Ο έρωτας -έτσι όπως τον εννοούμε- περνάει μετά από κάποια φάση. Γίνεται πιο ουσιαστική αγάπη, πιο βαθύ συναίσθημα… Για να συντηρηθεί αυτό, γιατί η καθημερινότητα τον σκοτώνει τον έρωτα, πρέπει να καταβάλλεις προσπάθεια – ειδικά εμείς οι γυναίκες».