Στα «καρφιά» της Κλέλιας Πανταζή απάντησε η Κατερίνα Στικούδη, η οποία βρέθηκε καλεσμένη στο «Πρωινό» και μίλησε μεταξύ άλλων για την συμμετοχή της στο Dancing with the stars, μία μέρα μετά τον τελικό.

Την περασμένη εβδομάδα στο ίδιο στούντιο είχε βρεθεί η Κλέλια Πανταζή και είχε εκφράσει την επιθυμία της να νικήσει ο Ησαίας Ματιάμπα γιατί τον συμπαθεί περισσότερο. Η γνωστή πρωταθλήτρια είχε πει, μεταξύ άλλων: «Μιλάγαμε με την Κατερίνα, αλλά όχι, πολύ γιατί είχε το δικό της team, για τα μαλλιά και τα ρούχα, το “Στικούδη team”. Ετοιμαζόταν αλλού. Εμείς ήμασταν τα παιδιά της παραγωγής». Και συνέχισε: «Δεν θα χόρευα ποτέ όπως η Στικούδη με την Αραβανή. Δεν είναι της δικής μου αισθητικής. Μπορώ να το κάνω αλλά δεν με εκφράζει, δεν θα μπορούσα να αποδώσω».

«Η Κλέλια μπερδεύτηκε. Το ΣΤικούδη team είναι οι φίλοι μου στα social media. Ποτέ δεν είχα αυλικούς. Το Στικούδη team είναι τα παιδιά μου στο διαδίκτυο. Δεν ήμασταν κολλητές με την Κλέλια και δεν νομίζω ότι θα γίνουμε. Εγώ πήγα με όλη την καλή διάθεση και κάποιοι στη συνέχεια ξέχασαν για ποιο σκοπό πήγαμε».