Σε έξαλλη κατάσταση απαθανάτισε η κάμερα την Reese Witherspoon στην Ατλάντα. Η ηθοποιός ήρθε σε αντιπαράθεση με αστυνομικούς έπειτα από αλκοτέστ που έγινε στην ίδια και τον σύζυγό της.

Το ζευγάρι βρέθηκε να έχει πιει παραπάνω από το κανονικό με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να συλλάβουν αρχικά τον Jim Toth.

Το περιστατικό προκάλεσε την «έκρηξη» της ηθοποιού η οποία βγήκε από το αμάξι να διαμαρτυρηθεί παρά τις εκκλήσεις των αστυνομικών να παραμείνει στο αμάξι.

Η Reese Witherspoon εμφανίζεται στο βίντεο να ουρλιάζει στους αστυνομικούς και να τους απειλεί λέγοντάς τους «Κύριοι, ξέρετε το όνομά μου;» για να λάβει στο τέλος την απάντηση «Δεν χρειάζεται να το ξέρουμε».

Ο διάλογος δεν τελείωσε ασφαλώς εκεί καθώς η ηθοποιός συνέχισε λέγοντας: «Είμαι πολίτης των ΗΠΑ. Μου επιτρέπεται να πατάω σε αμερικανικό έδαφος και να ρωτάω ό,τι θέλω. Με παρενοχλείτε και καλύτερα να μην με συλλάβετε».

Μάλιστα η ηθοποιός είπε ψέματα ότι είναι έγκυος και ότι πρέπει να πάει στην τουαλέτα για να αποφύγει τις χειροπέδες.

Η αντίδραση της Reese προκάλεσε αμηχανία και στον σύζυγό της, ο οποίος είπε ότι δεν είχε καμία σχέση με αυτό.

Η ηθοποιός μίλησε για το περιστατικό και σε τηλεοπτική εκπομπή όπου όπως είπε λυπάται για το σκηνικό και συμπλήρωσε ότι δεν θα επαναληφθεί.

Τελικά η Reese τη γλίτωσε με πρόστιμο ύψους 213 δολαρίων για τη φραστική επίθεση στους αστυνομικούς, ενώ ο σύζυγός της θα υποχρεωθεί να προσφέρει κοινωφελή εργασία 40 ωρών.