H Κατερίνα Ζαρίφη επιστρέφει φέτος στα τηλεοπτικά δρώμενα με τη συμμετοχή της στο τηλεπαιχνίδι του Alpha «Λες και το ξέρες».

Ανανεωμένη και πολύ αδυνατισμένη η παρουσιάστρια μιλά για τα κιλά που έχασε και ποιος ήταν ο λόγος που είχε πάρει τόσα κιλά.

«Δυσκολεύτηκα πάρα πολύ να τα χάσω. Είναι πολύ δύσκολο να πεινάς και να μη μπορείς να φας επειδή δεν πρέπει. Ήταν μια καινούργια προσπάθεια, από τις πολλές που έχω κάνει στο παρελθόν και ευτυχώς απέδωσε».

Ποιος είναι όμως ο λόγος που η παρουσιάστρια είχε πάρει τόσα κιλά μέσα σ’ ένα καλοκαίρι; «Πάχυνα, γιατί το Σεπτέμβριο έκανα τον “Πρωινό καφέ”. Πήρα κιλά από το άγχος και την κακή ψυχολογία που είχα τότε».

Δυστυχώς δεν ήταν λίγες οι φορές που η Κατερίνα Ζαρίφη ένιωσε τον ρατσισμό, αναφέρει δημοσίευμα του «People». «Φυσικά και ένιωσα τον ρατσισμό. Αλλά ποτέ δε με πείραξε κάτι. Άλλοι το έχουν εξωτερικά, όπως η Ζιζέλ και άλλοι εσωτερικά. Εγώ λοιπόν, εσωτερικά αισθάνομαι top model».

H ίδια παραδέχεται πως η αίτια ήταν το «γκομενικό». «Συνήθως το γκομενικό ήταν κομβικό. Γιατί εγώ χάνω κιλά ή όταν ερωτεύομαι ή όταν είμαι σε φάση χωρισμού. Γενικά όταν χάνω τον έλεγχο σε κάτι, χάνονται όλα».