«Έζησα μια ζωή γεμάτη ελευθερία, ασυδοσία, δόξα, ματαιοδοξία, μια ζωή χορτάτη, έντονη, ξέφρενη. Αυτό που δεν είχα κάνει ποτέ, ήταν να σηκωθώ στο 7 το πρωί και να ετοιμάσω πρωινό, να δώσω αγάπη σε κάποιον», λέει η γυναίκα που προσωποποίησε τη φράση «sex-symbol» στην Ελλάδα.

Η Βάνα Μπάρμπα, λέει ότι στενοχωριέται όταν βλέπει παλιές φωτογραφίες της και συνειδητοποιεί ότι έχει γεράσει, όμως, στα 45 της χρόνια, νιώθει μία άλλη ικανοποίηση στη ζωή της, χάρη στην κόρη της, Φαίδρα.

Η ηθοποιός λέει στο «People» του «Πρώτου Θέματος» ότι δεν θα πει «όχι» σε έναν γάμο, με την προϋπόθεση να βρεθεί ένας άνδρας που θα σταθεί στο παιδί της.

Όσο για τη συμμετοχή της στο «Dancing with the stars», η Βάνα Μπάρμπα λέει ότι απολαμβάνει την συμμετοχή της, παρόλο που στην αρχή ήταν πολύ διστακτική στο να προβάλει τις χορευτικές της ικανότητες.

«Στα πρώτα μας ραντεβού με τον κύριο Λάτσιο πίστευα ότι μου έλεγε μπούρδες για να με πείσει, επιμένοντας μάλιστα να κάνω δοκιμαστικά κάποιες πρόβες για να δω αν θα μου αρέσει. Μετά την πρώτη πρόβα ήθελα να πάω να χορέψω! Είναι τόσο ωραίο πράγμα ο χορός!», λέει χαρακτηριστικά και αποκαλύπτει ότι δεν έχει βλέψεις για πρωτιά: «Δεν πάω εγώ να βγω πρώτη! Εγώ πήγα εκεί για να συμμετέχω σε 3-4 live και μετά θα φύγω. Άλλωστε δεν έχω και την αντοχή».