Η ιστορία της σόουμπιζ είναι γεμάτη από περιπτώσεις μικρών και μεγάλων σταρ που «έπεσαν φλεγόμενοι». Είναι γνωστό ότι η διασημότητα δεν είναι και πολύ εύκολη υπόθεση και πολλοί, στην προσπάθειά τους να τη διαχειριστούν, κάνουν πολλά και μεγάλα λάθη. Ναρκωτικά, συλλήψεις, μεθύσια, αποτυχημένες πλαστικές, είναι κάποιες από τις περιπέτειες στις οποίες μπλέκουν οι διάσημοι, με αποτέλεσμα να προκαλέσουν ζημιά ή ακόμη και να καταστρέψουν την καριέρα τους.
Δείτε πέντε τρανταχτά παραδείγματα… προς αποφυγή!

Μίσα Μπάρτον
Πριν από πέντε χρόνια, η Μίσα Μπάρτον ήταν το ανερχόμενο αστέρι του Χόλιγουντ. Εκτός από τη σειρά The OC, όπου πρωταγωνιστούσε, η Μίσα είχε υπογράψει πλούσια συμβόλαια με οίκους μόδας και εμφανιζόταν σε διαφημίσεις. Όλα καλά, μέχρι που η Μίσα αποφάσισε να αποχωρήσει από το OC και να προσηλωθεί στις ταινίες. Αυτό ήταν! Οι ταινίες της πήγαν άπατες και η ηθοποιός βρέθηκε στα αζήτητα. Το τελευταίο διάστημα εμφανίστηκε παραμελημένη, με αρκετά κιλά παραπάνω.

Τάρα Ριντ
Η Τάρα Ριντ δεν ήταν ποτέ και το καλύτερο παιδί, αλλά κάποια στιγμή ξέφυγε εντελώς. Αφού εμφανίστηκε στο American Pie, η Ριντ το έριξε στο (πολύ) αλκοόλ και έκανε αρκετές πλαστικές επεμβάσεις. Αποκορύφωμα ήταν η αποτυχημένη λιποαναρρόφηση που παραμόρφωσε την κοιλιά της. Έχει ρεζιλευτεί αρκετές φορές μπροστά στις κάμερες και αυτό έχει κάνει ανεπανόρθωτη ζηιμά στην καριέρα της.

Χάιντι Μόνταγκ
Η πρωταγωνίστρια του The Hills ήταν μια χαρά κορίτσι μέχρι που παντρεύτηκε τον Spencer Pratt. ΗΗ θυελλώδης σχέση τους έκανε κακό στην Χάιντι, η οποία απέκτησε εμμονή με τις πλαστικές επεμβάσεις. Η μητέρα της παραδέχθηκε ότι η ηθοποιός είναι… εθισμένη στο νυστέρι! Φυσικά, οι παραγωγοί και οι σκηνοθέτες την αποφεύγουν συστηματικά…



Λίντσεϊ Λόχαν

Η πρωταθλήτρια της αυτοκαταστροφής! Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς; Τις αλλεπάλληλες συλλήψεις της; Τα ναρκωτικά; Την κλοπή πανάκριβου κολιέ; Τον αλκοολισμό; Η Λίντσεϊ κάνει τα πάντα για να διαλύσει τον εαυτό της. Έχει καταφέρει να δείχνει τουλάχιστον 10 χρόνια μεγαλύτερη από την ηλικία της και εξακολουθεί να αποτελεί αγαπημένο θέμα για τον σκανδαλοθηρικό Τύπο. Αυτόν τον καιρό έχει αρχίσει γυρίσματα για την ταινία στην οποία υποδύεται την Ελίζαμπεθ Τέιλορ. Ίσως είναι η τελευταία της ευκαιρία να αποδείξει ότι εκτός από μπελάς, είναι και ηθοποιός.

Τέιλορ Μόμσεν
Η γλυκιά έφηβη από το Gossip Girl μεταμορφώθηκε σε ένα αποκρουστικό πλάσμα, που προσπάθησε να είναι goth, αλλά ήταν απλώς ένα κορίτσι που φορούσε εξωφρενικά πολλή μαύρη σκια και κυκλοφορούσε χωρίς… βασικά είδη ένδυσης. Τελικά, αποφάσισε να εγκαταλείψει την υποκριτική και να αφοσιωθεί στο ροκ συγκρότημά της. Οι χαρακτηριστικές σκηνές από τις συναυλίες της περιλαμβάνουν και πολλά στιγμιότυπα με τη Μόμσεν να επιδεικνύει το στήθος της. Αυτό και τίποτα περισσότερο.